неділя, 5 квітня 2020 р.

Як прості речі можуть рятувати життя


Тернопільська кінокомісія з ініціативи голови Асоціацій кінокомісій України Леоніда Бицюри за підтримки соціально-відповідального бізнесу започаткувала серію пізнавальних роликів, які інформуватимуть населення як правильно поводитися під час пандемії, що дозволить в найкоротший час побороти інфекцію і повернутися до звичного способу життя.
Серія йтиме під назвою:
"Прості речі рятують життя".

Сьогодні перший ролик помандрував просторами Всемережжя.
Див. за посиланням:


«Найперше, хочу подякувати
Віталію Іванову за фінансову підтримку, а також Степану Рубаю і Тарасу Демкурі за надані локації, акторам нашого обласного драматичного театру і режисеру Максу Мельнику, – каже голова Асоціації кінокомісій України Леонід Бицюра. – Цей відеоролик – ще один приклад того, як фахівці з візуального мистецтва та кінематографісти – оператори, режисери, сценаристи, актори та соціально-відповідальний бізнес можуть об’єднатись і долучитись до спільної протидії небезпечному ворогу людства COVID-19».

Леонід Бицюра закликає всіх активних, талановитих і небайдужих долучитися до створення пізнавально-інформаційних відеороликів. Тернопільська кінокомісія забезпечить їх зйомку, монтаж та розповсюдження спільно з партнерськими ЗМІ та інтернетспільнотами.

Більше дізнатися про співпрацю можна, звернувшись:

за тел.067 259 1665
( Олеся Виговська)

Ел. пошта terkinokomisiia@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар