вівторок, 4 жовтня 2016 р.

Відправка волонтерського вантажу від ГО "Схід та Захід єдині" під Маріуполь...




3 жовтня 2016 року волонтери ГО "Схід та Захід єдині" відправили черговий вантаж до наших бійців на театр бойових дій російсько-української війни на Донбасі.
Координатор групи Василь Конько та Віталій Заверуха при допомозі хлопців з підприємства "Роса Волині" що у Крем'янці завантажили одну тонну двісті кілограмів води на передачу воїнам. І згодом відправили її способом експрес поштових перевезень. Водичка мінеральна від цього підприємства дуже ціниться солдатами, цього разу її отримає 2 батальйон 56 бригади ЗСУ.
















 Можливо це стало завдяки фінансовій допомозі нашого неодноразового благодійника Юрія Фролова. Взагалі треба сказати що такі люди як пан Юрій це великі патріоти, він вже не вперше допомагає бійцям на фронті через наше посередництво. Просто допоки перебував на державній службі, категорично не хотів щоб про це говорили. Зараз ми це виправляємо, таки треба про це говорити... На фоні того що дехто закривається від воєнних проблем, патріотичний чин потребує підтримки. Честь і хвала благодійникам та волонтерам групи. Хто хоче допомогти нам, завжди будемо раді ! Зголошуйтесь ! Передова чекає !

Ігор Крочак, прес-секретар ГО "Схід та Захід єдині"


(фото Василя Конько)

Немає коментарів:

Дописати коментар