понеділок, 11 липня 2016 р.

Відпочинок для дітей з прифронтової зони в «Буковелі» від ГО «Схід та Захід єдині»…






Як ми вже повідомляли у матеріалах за 31 липня та 2 серпня 2015 що, волонтерська група ГО «Схід та Захід єдині» має не тільки волонтерсько-фронтовий напрямок роботи, а і благодійно-об’єднавчий.
Так ми неодноразово допомагали і передавали гуманітарну допомогу жителям та дітям прифронтового сходу України. Зокрема в дитячі садочки міста Костянтинівка Донецької області. І от ще один напрямок нашої діяльності, ми приймаємо дітей з східного буремного воєнного регіону.
(http://maidanua.blogspot.com/2015/08/blog-post.html , http://maidanua.blogspot.com/2015/08/blog-post_10.html , http://www.0352.ua/news/920430 . Матеріали про те, як 27-ро дітей разом зі своїми вихователями нашими друзями та колегами, Оленою Бровар директором Нижнєнського НВК (навчально виховного комплексу) «ДНЗ-ЗНЗ»№36, відпочивали на Тернопільщині). Цього року волонтери нашої групи з Володимиром Каніщевим на чолі вже долучались до організації відпочинку дітей у Шумську (див.матеріал https://www.youtube.com/watch?v=669GYDw8E6I&feature=youtu.be ).
І ось координатор ГО «Схід та Захід єдині» по західній Україні Василь Конько зумів організувати відпочинок дітей з прифронтової зони на курорті «Буковель». Як це йому вдалось ми згодом дізнаємось. Зараз наразі проходить завершальний етап підготовки відпочинку. Телефоном Василь повідомив що завдяки благодійникам організації, винайдено кошти на проплату проїзду дітей, ще й переслав копії платіжок.







































«- Перша проплата пішла, діти поїдуть в Буковель !!! Дякуємо всім хто долучився. Це чеки на проплату за квитки в одну сторону - в зворотній бік долучаються меценати: Іван Баралдін (керівник магазинів побутової техніки «Орбіта» і «Мегалюкс»), Василь Лило (ТОВ Тернопiльбуд), Віктор Жарий (Дніпро), Володимир Бурило («ТеплоСервіс»), ТОВ "Бровар плюс", Михайло Ратушняк (ТОВ "АНТ"), ПП Валерій Євчук, пан Василь з Тернополя (прізвище благодійник просив не вказувати) та ГО «Схід та Захід єдині» !!!». 
Зрозуміло що згодом ми опублікуємо матеріал про цьогорічний відпочинок дітей у «Буковелі», ну а зараз до даної замітки додаємо фото з архіву ГО «Схід та Захід єдині» про минулорічний відпочинок, а також про перебування наших волонтерів в гостях у дітей у прифронтовій зоні під час наших рейдів на театр бойових дій. Ну і звичайно копії платіжок на поточну організацію відпочинку.

Ігор Крочак, прес-секретар ГО «Схід та Захід єдині»


11 липня 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар