пʼятницю, 20 березня 2015 р.

Тренінг «Енергоефективність у побуті»

24 березня о 13.00 в Блакитній вітальні в рамках правозахисної програми Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини DOCUDAYS UA відбудеться тренінг «Енергоефективність у побуті»


Активісти кліматичного руху давно б’ють на сполох щодо проблеми енергозбереження і правильного користування енергією. Але як саме стати більш «зеленим» і не переобтяжувати ресурси? Цій тематиці і буде присвячений тренінг з енергоефективності, мета якого – показати, наскільки легко почати економити енергію, змінюючи побутові звички, і тим самим приносити користь.
 
«Ми спробуємо інтерактивно показати, як легко бути енергоефективним, а щоденними діями змінювати на перший погляд негнучку систему. Зараз енергонезалежність стала інструментом популізму, і непродумані рішення можуть дуже швидко створити зашморг залежності. Україні необхідний досвід реалізації дружніх до довкілля енергетичних практик і енергозбереження, які не будуть дивиною, і які може зробити кожен. Захід допоможе усвідомити, що практики енергонезалежності починаються з кожного», – стверджують організатори, Представництво Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні.

Немає коментарів:

Дописати коментар