неділю, 24 серпня 2014 р.

Конференція об'єднаних громадян

Сьогодні, 24 серпня 2014 року о 10-00 год., за рішенням представників громадянських спільнот, у м. Києві було розпочато роботу вищого органу управління СДІ та ВГПА «ГРОМАДЯНИ» - Конференції об’єднаних громадян.

Впевнені, що відкритий формат Конференції (участь може прийняти кожен громадянин України та громадяни у складі функціонуючих чи ініційованих до створення громадянських спільнот) і очно-дистанційна форма її проведення сприятимуть успішній і результативній роботі її учасників.

Враховуючи пропозиції громадян-представників громадських організацій та громадянських ініціатив, вирішено надати Конференції об’єднаних громадян відповідний статус - «Установча».


У ході Конференції запропоновано розглянути питання розгортання громадянських ініціатив у первинних та базових сферах взаємовідносин («громадяни – держава», «громадяни – влада», «громадяни і економічне середовище», «громадяни – об’єднані громадяни»), затвердити програмні/організаційні засади об’єднаних громадян, узгодити мету/цілі/завдання організаційного єднання громадян та  прийняти стратегічний план розбудови та розвитку держави Україна за безпосередньої участі об’єднаних громадян.

Робота Конференції супроводжується Робочою (ініціативною) групою (РіГ) Конференції (по одному представнику від громадянської спільноти) та організується/проводиться робочими органами Конференції (робоча Президія, редакційна комісія, технічний секретаріат), які формуються з числа членів РіГ Конференції та учасників Конференції за їх самовизначенням та волевиявленням.

На період до завершення формування РіГ та робочих органів Конференції (узгодження Регламенту та порядку денного установчого засідання) реєстрація учасників Конференції здійснюється шляхом відправки, громадянином України, на технічний е-мейл Конференції gromadiany@gmail.com відповідного ініціативного повідомлення.
У повідомленні слід вказувати Призвіще, Імя та по Батькові учасника (-ів) Конференції, місце (місто, селище) його постійного проживання, контактний телефон та е-мейл учасника чи колективний е-мейл учасників Конференції (громадянської спільноти).
Очну частина Конференції (оргзустрічі представників громадянських спільнот, засідання РіГ та робочих органів Конференції) заплановано проводити щосереди та щочетверга за адресою: м.Київ, вул. Костянтинівська 2а (ст..«М» «Контрактова площа»), 5-й поверх, офіс мерітократичних спільнот України.

Будемо вдячні Вам за розповсюдження вище наведеної інформації про початок роботи установчої Конференції об’єднаних громадян.

За дорученням Колег,
члени Робочої (ініціативної) групи Конференції

Олександр Завоздряєв,
Валентина Стриженко,
Галина Стрижко,
Юрій Польовий

Немає коментарів:

Дописати коментар