суботу, 4 січня 2020 р.

Співчуття народу Австралії

Пропонуємо висловити наші співчуття народу Австралії. Тут продовжуються страшні пожежі, небувалі у такому масштабі: вигоріло вже 5,9 млн га, десятки людей померли, сотні пропали без вісті та тисячі втратили домівки, майно, роботу, півкраїни у диму, заживо згоріло у вогні та загинуло від опіків близько півмільярда тварин, і аномальна спека (за 40+) триває.Пожежі породжують грози, й ті підпалюють нові масиви.
Так, у нас тут своя біда, але якщо ми ніяк не реагуватимемо на біду інших, то як очікувати, що хтось реагуватиме на нашу?

Координати Посольства Австралії в Україні:

Australian Embassy Kyiv
13A Kostelna St
Kyiv 01901
Telephone +380 44 290 6400
e-mail AustEmbKyiv@dfat.gov.au

Як ще можна дієво поспівчувати:
1. Розповсюдити інфу про цю подію і всяку інформацію (бажано з австралійських та інших компетентних джерел), яка стосується пожеж в Австралії.

2. Якщо хто має змогу, допомогти дистанційно (австралійці, котрі зараз намагаються спасти ситуацію, зокрема опікуються погорільцями, у т.ч. тваринами, дуже потребують підтримки). Це можуть бути пожертви, необхідні речі.

Ось Червоний хрест збирає допомогу погорільцям-людям: https://www.redcross.org.au/campaigns/disaster-relief-and-recovery-new-years-eve?fbclid=IwAR0wmJouY0J3vRJSjLENJLqpiXfrFbNtO1eSy6HcOnnQmV6lpunSvpdoFBg

Це лінк на австралійську організацію "Дика природа південного попелу", займаються лікуванням і реабілітацією тварин http://samthekoala.com.au/donations/

Ось лінк на австралійську громадську організацію, котра займаються порятунком та лікуванням коал https://portstephenskoalas.com.au/adopt/ , тут можна "всиновити" коалу, тобто зробити пожертву, і потім могти спостерігати за життям "всиновленої" коали та її природнім середовищем)

3. Навесні посадити дерева і кущі (місцеві види) - де хто живе, бо кожна рослина допомагає бороти негативні зміни клімату.

4. Вести більш екологічно-дружній спосіб життя (не плутати з перепостами екзальтованих дилетантів, краще шукати порад фахівців).

5. Хто віруючій - помолитися за припинення цього лиха в Австралії та більший розумі і совість всіх землян, в намірі доцільнішого господарювання на нашій планеті.

Більше про біду в Австралії: https://www.radiosvoboda.org/a/news-avstraliya-pozhezhi-nadzvychaynyi-stan/30333475.html?fbclid=IwAR0wui2tBG6oV1o99Qbd0a-Lp8R--42zWIG3y8MVotsdzxnoI6kopmQzxTE

http://texty.org.ua/pg/news/textynewseditor/read/99014/Pozhezhi_v_Avstraliji_stvorujut_vlasni_grozy_jaki?fbclid=IwAR2w6N0Qia22Hr_KYeR3ti-PO4QwgVz-gDnvor0DJeejUW6lDMI5Q61bEsw

Подія

Немає коментарів:

Дописати коментар