четвер, 8 березня 2018 р.

Незоряні війни в Тернополі.Одноглазнікі проти Йоди

Білка-камікадзе запитала:" хто такий майстер Йода?".
-  Це велика зелена білка без шерсті.
«Троль чи що?» – уточнила Білка. В певному сенсі таки троль. А що ви скажете?
Вікіпедія пише, що Йода (англ. Yoda) — вигаданий персонаж всесвіту Зоряних війн, який вперше з’являється у фільмі Імперія завдає удару у відповідь. Йода — гранд-майстер Ордена джедаїв, був одним із найсильніших і мудрих джедаїв свого часу.
Місце в Раді отримав через приблизно сотню років після народження. Володіючи довголіттям, він досяг титулу гранд-майстра у віці приблизно 600 років. Йода зумів вижити під час наказу 66. Після невдалої дуелі з Дартом Сідіусом пішов у добровільне вигнання на планету Дагоба, де помер природною смертю в 4 році ПБЯ. Рідна планета і раса Йоди невідомі..."
І ось нова історія градмайстра. Проти ідеї Сергій Кутузов встановити в Тернополі пам'ятник магістру ордену джедаїв, великому вчителю Йоді. виступили легіони "одноглазніків" з цілого світу. Вони цілеспрямовано бомбардують інформацію про петицію зливою нікчемних коментарів з тупо совковими пропозиціями і вимогами. Але, водночас, їх активність дозволяє проявлятися притомним людям. Ось що про ідею пише Христя Ябчанка : Йода- вишуканий, елегантний, творчий стьоб проти тоі естетики якоі нам натулили на міліони. Люди, дивіться глибше, читайте між рядків, голосуйте, підтримуйте, скидайтеся грошима. Йода- прикольний! 
Моралі не буде. Джедаї переможуть совків і одноглазніків. А тим часом повторю заклик Сергія Кутузова: Підтримайте будь ласка всі кому ця ідея до вподоби і хто хоче бачити Тернопіль сучасним і позитивним!



Немає коментарів:

Дописати коментар