середу, 22 червня 2016 р.

Гуманітарний об'єднаний рейс Тернопільських волонтерів...




Вчора 21 червня 2016 року з Тернополя стартував черговий гуманітарний об'єднаний рейс тернопільських волонтерів в зону бойових дій на Донбасі.
Долучилися волонтери Тернопільського обласного крайового коша (козацтва) імені Дмитра(Байди) Вишневецького (керівник Володимир Мосейко) і козаки з Хмельницького, Тернопільське відділення ГО "Схід та Захід єдині" (керівник Василь Конько), Тернопільська міська організація Всеукраїнського союзу ветеранів "АТО" (керівник Дмитро Гайтко), Тернопільська обласна організація Спілки офіцерів України (СОУ, керівник Олександр Варакута).



















З волонтерами поїхав на схід бард Ігор Степ, в частинах на передовій будуть звучати його пісні. В переліку вантажів: миючі засоби, мадикаменти, продукти харчування (картопля, морква, буряк, цибуля, капуста, зеленина, олія, крупи, сало, смалець тощо), шанцевий інструмент. На лафеті тягачі хлопці переженуть відремонтований УАЗик в одну з частин ЗС України в районі Авдіївки. Керівник рейсу Володимир Мосейко. Василь Конько розповів козакам про сучасну обстановку в зоні бойових дій - оскільки волонтери Тернопільського відділення нашої групи нещодавно повернулись звідти.
Удачі вам браття та щасливої дороги.

Ігор Крочак, прес-секретар ГО "Схід та Захід єдині"

(фото автора)


22 червня 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар