неділю, 9 березня 2014 р.

Борімося по-теребовлянськи

Інтернетпростір заповнений активним обговоренням люстрації в на Тернопіллі взагалі і Теребовлянщині зокрема.
Не дивно… найбільший район, який завжди впливав на політику в області.  З призначенням нового Тернопільського голови обласної державної адміністрації у Теребовлі почали активно вирувати пристрасті… хоча… «далекоглядні місцеві політики» прораховували ходи історії ще далеко до остаточної перемоги.
Багато політичних активістів  на кшталт Кузіва М.Р., Яремка І.С., Михайлюка Д.В., Стиранки Я.В. вже давно сплять і бачать себе у кріслах місцевих керівників, вони зручно почували себе на посадах при колишній владі так як і у часи активних протистоянь з владою на протязі останніх трьох місяців.
Подейкують, що вже навіть характеристики подали… бо так хочуть зайняти «вакантні посади». Хлопці намагаються повернути свій вплив… за рахунок, начебто, публічно - незаплямованих товаришів. Але громада знає, як ті псевдодемократи, займаючи державні посади, примушували підлеглих вступати в лави провладної партії, як конструктивно голосували за потрібні рішення, як під час виборчих компаній всі мали свої «території», котрі мали дати відповідну кількість голосів за партію «ригів». Напевне не всі знають, як формувалися з підлеглих списки для відправки на анти майдан…
Не сподівалися хлопці, що відчайдухи… котрі хочуть змінити країну… не маючи зброї… зможуть повалити бандитського монстра, котрий проник павутиною до кожного села… Не передбачили… але Перемога за сильними духом, і сталося диво..
Зазвичай, в подібних ситуаціях одні віддаються спільній ідеї і праці, а інші… бачачи ймовірну перемогу, починають метикувати, як не вийти з хвилі і залишитися при справах. Але чи для того ми стояли на майданах? Чи для того, щоб колишні «керовніки» попросили пробачення і знову сіли у керівні крісла? Невже громада не може сказати своє слово і запропонувати достойного… котрий проявить мужність взяти на себе відповідальність у такий складний час перемін…, а Громада допоможе… підкаже… і проконтролює.
Ольвія Гаврилишин


Немає коментарів:

Дописати коментар