вівторок, 30 вересня 2014 р.

Монастирські свободівці і АТО

Спільно з Монастирською районною організацією ВО "Свободата міським головою, свободівцем Андрія Старуха виділено  земельну ділянку під забудову жителю Монастирська, військовослужбовцю, герою АТО –  Руслану Деревлянику.

"Руслан – хоробра і відважна людина із прекрасним характером і почуттям відданості своїй землі, справжній патріот, борець за волю і незалежність українського народу. Він є одним з тих, хто не побоявся вирушити  на Схід, щоб захищати своїх рідних, близьких, друзів, а найголовніше –  нашу землю від російського агресора. Я, спільно зі свободівцями  Монастирської районної організації, доклали максимум зусиль задля того, щоб зробити нашому герою невеличкий, однак цінний і надважливий на сьогоднішній день подарунок – земельну ділянку, яку Руслан Деревляник використовуватиме для своїх потреб і потреб своєї родини. Адже ми йому завдячуємо своїм спокоєм і миром тут." – зауважив свободівець Андрій Старух.

Нагадаємо, що Руслан Деревляник перебував у зоні антитерористичної операції понад три місяці, два з яких провів у полоні відомого на всю Україну терориста, полковника ГРУ Російської Федерації Ігоря Безлара на прізвисько "Бес". Відповідно до "Мінських домовленостей" відбувся черговий обмін полоненими військовослужбовцями з терористами за схемою "всіх на всіх", завдяки якому із ворожого полону звільнено Руслана Деревляника. Практично відразу після цього герой повернувся додому у рідний Монастириськ, до своїх батьків, друзів і земляків.

Немає коментарів:

Дописати коментар