четвер, 30 листопада 2017 р.

Надал проти людей

Сьогодні на сесії ТМР звучали відмазки що у рішенні по дітях виноваті всі (Ігор ТурськийПохилий ОлександрБогдан Брич і голови сільрад), але тільки не справжні винуватці. Нагадаю рішення, про те щоб "брити" з людей без прописки гроші, згенеровано особисто С. В. Надалом і його заступниками, проголосовано на сесії міської ради під тиском міського голови з переконанням для депутатів "голосуйте на користь тернополян, бо вас обирали тернополяни", а люди без прописки це не люди:(.
Також образи від міського голови лунали і на бюджетній комісії, Надал не підбирав слів даючи характеристику людям без тернопільської прописки. З того часу деякі депутати розібралися та змінили свою думку інші ж ні.
А тепер про тих хто допомагав і допомагає боротися проти незаконного рішення: Назар Зелінка і самопоміч відстоювала на бюджетній комісії думку людей і здоровий глузд; тодішній голова бюджетної комісії Ігор Турський був проти даного рішення на комісії і найбільшим противником дискримінаційного рішення під час обговорення і прийняття його на сесії ТМР; голова РДА який намагався ввести процес прийняття і вдосконалення цього рішення у цивілізоване русло і налагодити діалог між владою міста і району. Viktor Shumada який вніс проект рішення про призупинення дискримінаційного рішення міськради і таким чином дав можливість усім сторонам вдосконалити його; Іван Сороколіт який консультував і консультує людей яким чином налагодити діалог із владою.
Нажаль міськрада і досі стоїть на своєму не чує людей та щей перекладає провину на інших, проте люди цього не попустять. Люди не будуть оплачувати свою гроші через наглість чиновників.
Павло Іванечко

Немає коментарів:

Дописати коментар