середу, 9 серпня 2017 р.

Рева та стогне...

Ще недавно всім нам  було смішно, коли Азіров радив садити капусту. Але коли вчора  міністр соціальної політики Андрій Рева радить менше їсти людям із середньою зарплатою по країні менше 300 дол. США! Щоб міністр не стогнав від важкості справ - пора забрати його з уряду. Сумно,  коли Рева стогне на народ... Це ще добре, що він Джанні Родарі не читав...


Якщо вам вночі кортить попоїсти - повісьте на холодильника портрет Реви. Він буде докірливо дивитися на вас своїми масними очицями і ви згадаєте, що німці мало їдять, а ви їсте забагато. І ви ляжете спати голодні, але щасливі...
Так. Десь там були котлети...

2 коментарі:

  1. Як такого міністра назвати і тих хто його просунув, бідна мати Україна від таких недолугих міністрів і політиків, нехай приїде до мене я поділюся з ним темі продуктами, що харчуюся і подивлюся як довго він на них протягне. По відношенню до пенсіонерів це нахабство вищого рівня.

    ВідповістиВидалити
  2. Chacha Shushuridze
    1 год. ·
    При тому що українці, за моїми спостереженнями, дійсно їдять забагато - роблять з того культ і через це мають багато проблем (насамперед зі здоров*ям), міністр Рева настільки ... міністрсоціальноїполітики, що кажучи навіть про це, спромігся натупити якусь фантастичну тупню.
    робота в сфері соціальної політики, схоже, погано впливає на розумові здібності (я ж ще фоловлю міністра Розенка, нагадую!)

    ВідповістиВидалити