пʼятницю, 28 липня 2017 р.

Факти про руду "експертшу"

"Хлопець ненавидів рудих собак і ставився до них з презирством, бо вони пахли не так, як Вільне Плем'я, і жили не в печерах, а особливо тому, що в них росла вовна між пальцями, тоді як у Мауглі і його друзів пальці завжди гладенькі. Але з розповідей Хаті хлопець знав, як жахливо полює зграя рудих собак. Навіть сам Хаті звертає їм з дороги, бо поки дикі собаки живі і є багато дичини, вони шалено сунуть уперед і вбивають усе на своєму шляху."(Р. Кіплінг. Мауглі )
Останній місяць Тернопільська область перебуває в шаленій напрузі, спостерігаючи наживо спец-проект під назвою «Справедливе розслідування», що саме переслідують автори цього проекту і ким режисується ми спробуємо розібратися в цьому розслідуванні.

Перш за все хочемо принести вибачення родині загиблої Ірини Мукоїди, які не з власної волі стали заручниками сучасного телебачення та піару "алчних" осіб.
 Отже, після резонансного вбивства у Вишнівці Тернопільської області неповнолітньої Ірини Мукоїди перед слідством постала основна задача будь що знайти винуватців цього страшного і кривавого злочину. Не секрет, що якщо поліція хоче, то обов’язково знайде злочинців, як це було у справі по вбивству кременецького активіста Віталія Ващенка, тоді оперативно, не дивлячись на те, що злочинці були уродженцями східної України, оперативникам вдалося встановити осіб та обрати для них міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Тепер їхня доля в руках суду, сподіваємось на справедливе покарання для вбивць. Але зараз не про то мова.
Наталія Валеріївна Костилєва… Щира, на перший погляд, і доброзичлива жінка, про що мабуть свідчать тисячі її прихильників, які полюбили її після перегляду передач про екстрасенсів, які стали особливо популярними останнім часом. Але. Ким насправді є ця жінка, яка перевернула з ніг на голову всю область, посварила між собою вишнівчан, які поділились на 2 табори, і насолоджується променями слави, яка вчергове її накрила?
 Костилєва Наталія Валеріївна , 07 травня 1975 року народження, уродженка та зареєстрована за адресою: вул.Льотчиків-Визволителів, .... у м.Кременці Тернопільської області, громадянка України (як це не здається нам дивним з огляду на її сепаратистські  погляди), освіта вища, незаміжня, працює у Київському палаці дітей, фактичне місце проживання : м.Київ, вул.Індустріальна,.... Судима за ч.1 ст.110 Кримінального Кодексу України (в редакції статті від 05 квітня 2001 року) -  посягання на територіальну цілісність та недоторканність України (карається позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років із конфіскацією майна або без такої). Так, так , це не опечатка , Костилєва судима за сепаратизм!
  Нам в руки потрапив цікавий документ  –  Вирок іменем України  від 11 червня 2015 року №607/7708/15-к, яким визнано громадянку Костилєву Н.В. винною у вчиненні злочину, передбаченому ч.1 ст.110 Кримінального Кодексу України (в редакції статті від 05 квітня 2001 року) і засуджено до 1,5 роки умовно. Костилєва вину свою визнала повністю і уклала угоду, за якою їй дали умовний  термін відбування покарання, хоча вона мала б і дотепер хлібати баланду на зоні і шити рукавиці.
Що ж такого зробила мадам Костилєва спитаєте ви? Даємо цитату з Вироку: « …Костилєва Н.В., як громадянка  України, яка з дня народження проживає в Україні, маючи вищу освіту, працюючи журналістом в періодичних виданнях, будучи активним користувачем соціально-спрямованих ресурсів мережі Інтернет, була обізнана та усвідомлювала вимоги чинного законодавства України щодо порядку зміни меж території України, передбаченого Конституцією та Законами України.
 03 березня 2014 року Костилєва Н.В., реалізовуючи свій злочинний намір, в м.Києві за адресою: вул.Микульсько-Слобідська, буд.6-Б, кв.56,використовуючи ноутбук марки «ASUS A6R series», серійний номер 71N0AS071287, підключений до інтернету (IP-адреса 94.232.210.184), діючи умисно, усвідомлюючи протиправність своїх дій, на сайті м.Кременця Тернопільської області розмістила публікацію з назвою «Путіну Володимиру від Кременця, Тернопільська область».При цьому Костилєва Н.В. , знаючи, що вказана стаття доступна для всіх користувачів мережі Інтернет, та те, що згідно з ст.133  Конституції України – Тернопільська область  входить до складу України, з метою створення видимості підтримки загарбницьких дій Російської Федерації з боку мешканців України, зокрема жителів м.Кременця Тернопільської області, опублікувала публічні заклики ввести іноземні війська країни агресора на територію України. З метою насильницької зміни меж території України та порушення порядку, встановленого Конституцією України, Костилєва Н.В. публічно закликала: «Просимо вас надіслати на Тернопільщину, як один з головних  осередків  фашизму партії «Свобода» та Правого сектору захисників, як ви це зробили у Криму. Допоможіть нам, як наші батьки допомагали світові під час боротьби з Гітлером і формуваннями УПА, та бандерівцями, які сьогодні залякали усе наше населення…»
В подальшому, 16 березня 2014 року, Костилєва Н.В., продовжуючи свою злочинну діяльність, направлену на зміну меж території України та порушення порядку, встановленого Конституцією України, опублікувала звернення  під назвою «А может Крым даёт нам пример?» http://kremenec.at.ua/news/a_mozhet_krym_dajot_nam_primer/2014-03-16-240 (текст видалений)
«А может  Крым даёт нам пример? А может быть это идёт освобождение? И нам нужно встать вместе и изгнать всех этих лживых политиков, олигархов, мэров и чиновников, которые с пеной у рта кричат, чтобы мы шли умирать…»
Дії Костилєвої органом досудового розслідування кваліфіковані  за ч.1 ст.110 Кримінального Кодексу України – публічні заклики до вчинення умисних дій з метою зміни меж території України та порушення порядку, встановленого Конституцією України.»
Костилєва беззаперечно  визнала себе винною у сепаратизмі, уклала угоду із слідством і вийшла сухою з води, що дало їй можливість й далі проводити свою сепаратистську діяльність, тому що інакше її дії не назвеш. Адже те, що зараз робить руда пройдисвітка на Тернопільщині – основна мета Путіна – підрив довіри українського суспільства до влади.
Наталя Костилєва, використовуючи всі можливі інтернет-ресурси, а також числену армію прихильників, серед яких як реальні люди,  подекуди навіть з дуже незвичною сексуальною орієнтацією (саме такі люди є її близькими друзями), а також не гребує поширенням сфальсифікованої інформації через фальшиві акаунти у соцмережах, а також за допомогою місцевих скандально відомих журналістів поширює завідомо неправдиву інформацію, порушує норми чинного законодавства, виставляючи у мережі інтернет матеріали слідства, що має на меті  затягування  слідства  та  вибілення обвинуваченого у вчиненні  тяжкого злочину Василя Гнатюка. 
Що стосується самого хлопчика, якого так захищає мадам Костилєва, то Вася Гнатюк не є таким безпорадним дитям, яким його малює мама та інші сердобольні родичі. За інсайдерською інформацією це не перший прояв сексуального насильства Василя по відношенню до неповнолітньої… Не так давно на пасовищі неподалік дому Василько здер нижню білизну з неповнолітньої дівчини та запхав їй пальця в анальний отвір. Звісно дитина розповіла мамі про те, що з нею сталося, але тут з криками прибігла мати Василя Гнатюка і справу вдалось залагодити, хоча  про це знають багато сусідів, але воліють мовчати та не згадувати про такий не вельми приємний інцидент. Тобто має місце рецидив, я правильно розумію?
Після цього вже не так важко повірити у те, що вбивство Ірини Мукоїди вчинив саме він, а не група абстрактних мажорів, як стверджує Костилєва. Тепер навіть руда пройдисвітка через свою сторінку у мережі фейсбук збирає кошти  на «порятунок бідного хлопчика Василя Гнатюка». Важко віриться у її безкорисливість, адже з її фото у вільному доступі в мережі інтернет видно, що Наталя полюбляє відпочивати на широку ногу.
Дивним у цій справі виглядає підтримка Костилєвої  з боку народного депутата від ВО «Свобода» Михайла Головка. Адже відповідно до вироку суду, з яким Костилєва повністю погодилась, визнавши свою провину у вчиненому нею злочині, Путіна вона кликала саме заради звільнення Тернопільщини від «Свободи» та Правого сектора. Можливо Головко про це не знає, а може Михайло страждає на короткочасні розлади пам’яті…  Але факти річ уперта, і сама Костилєва на своїй сторінці не раз дякувала Михайлу Головку за сприяння та допомогу у веденні так би мовити «слідства». Хоча яке слідство може вести людина без юридичної освіти?
Напрошується декілька очевидних висновків:
1.       Підозрюваного у вчиненні тяжкого злочину Василя Гнатюка «відмазати» від відбування  покарання намагається судима за злочин середньої тяжкості  шахрайка Костилєва Н.В., яка на цьому заробляє не лише прихильників, але й реальні гроші, розхитуючи тим самим ситуацію в області, адже з її подачі вишнівчани перекривають автомобільні дороги державного значення, зривають сесії Тернопіільської обласної ради, вчиняють інші дії, які дестабілізують ситуацію  в і без того  неспокійній Тернопільській області.
2.       Дехто руками  судимої  «експертки» без відповідної освіти намагається звести особисті рахунки з керівництвом Тернопільської обласної поліції. Хто за цим стоїть, думаю здогадатись не важко…
3.       Із резонансного вбивства неповнолітньої дівчини намагаються зробити яскраве теле-шоу заради підняття власних рейтингів та рейтингу телеканлу СТБ.
Висновки робіть самі, а наш святий обов’язок  - розповідати людям правду, яку намагаються тримати за сімома замками. Далі буде…


— Торішні горіхи цього року стали чорною землею, — скакав Мауглі. — Це правда, що я — Людина, але в душі я сказав собі цієї ночі, що я — вовк. І закликав у свідки річку і дерева, Я з Вільного Племені, Каа, поки руді собаки залишать наші місця.
Р. Кіплінг, Мауглі

П. С. До речі фото Костилєвої з дрезденського бару, де любив потягувати пиво резидент КГБ Владімір Путін. Цей бар "експертка" відвідала після відбуття умовного терміну. Совпадєніє?


4 коментарі:

  1. ЛЮДИ, ДОЧЕКАЙТЕСЬ СУДУ, ЯКИЙ ОПРИДІЛИТЬ ВИННОГО І НЕ ОБРАЖАЙТЕ НІКОГО, НЕ ПИШІТЬ ПАСКВІЛІВ БО ЦІНУ ЇХ ЗНАЄ КОЖНИЙ,

    ВідповістиВидалити
  2. Так, саме з такою метою Костилєва працює, щоб налаштувати людей один проти одного, запалити ворожнечу та ненависть між людьми. А люди піддаються, самі не усвідомлюючи цього, на жаль.

    ВідповістиВидалити
  3. а хто написав статтю? прізвище автора?? автор боягуз і слабак???


    ВідповістиВидалити
  4. автор такий же самий продажний сраколиз як і всі ті хто намагається повісити вбивство на невинну дитину а катів прикрити,хочу бачити всі ваші морди коли правда буде доказана!

    ВідповістиВидалити