неділю, 19 лютого 2017 р.

Міжнародна акція флеш-моб "Tризуб це Україна"

В зв'язку з останніми подіями в світі, постала гостра проблема у відсутності ідентифікації українських національних символів за кордоном. Через недостатню поінформованість світової спільноти про національну символіку України, виникла проблема ототожнення традиційних українських національних символів з символами ультраправих рухів.  Такий стан речей дозволяє окремим політичним та громадським силам за кордоном використовувати українську символіку в цілях негативної пропаганди, що в свою чергу призводить до  дезінформації громадськості за кордоном про поточний стан справ в Україні.

З цього приводу оголошується міжнародна акція флеш-моб “Тризуб це Україна“ (“Trident is Ukraine“), учасником якого може стати кожен, хто підтримує Україну. Основною метою флеш-мобу є поширення поінформованості закордонної спільноти стосовно українських національних символів.

Акцію організовують Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій та міжфракційне депутатське об’єднання “Співпраця: Україна-Діаспора“.

Немає коментарів:

Дописати коментар