середу, 5 жовтня 2016 р.

Знову дбаємо про бійців...




Днями в зв'язку з осінніми холодами волонтери ГО "Схід та Захід єдині" відправили чергові "теплі" вантажі на театр бойових дій російсько - української війни на Донбасі для бійців.

4 жовтня 2016 року координатор групи Василь Конько разом з Віталієм Заверухою доправили через поштові перевезення "Міст-Експрес" з Тернополя до Лисичанська 30 матраців, 20-ковдр та зимову форму до нашої активістки Вікторії Лещенко. Звідти усе це потрапить на передові позиції де Вікторія постійно буває, фотозвіти згодом.


















 Я не перестаю тішитись і вірити в наших волонтерів та благодійників. Патріотами на народжуються, ними стають самосвідомо. Коли ефіри телеканалів заповнюють репортажі, стільки то обстрілів, стільки то втрат справжні вільні люди по простому беруть телефон і ти чуєш: - ало, волонтери, а може якось вам допомогти... Звичайно що є такі хто зі злістю, говорить, як це все вже задовбало... Та справжніх я думаю більше... Правда друзі...
Ми дуже вдячні всім благодійникам ГО "Схід та Захід єдині" і тим про яких вже знають давно наші читачі, і тим чиї імена ми тільки почали відкривати ( Юрія Фролова наприклад http://newukraina.blogspot.com/2016/10/blog-post.html )
Честь і хвала благодійникам та волонтерам групи. Хто хоче допомогти нам, завжди будемо раді ! Зголошуйтесь ! Передова чекає !

Ігор Крочак, прес-секретар ГО "Схід та Захід єдині"
(фото Василя Конько)
5 жовтня 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар