понеділок, 4 січня 2016 р.

Як запобігти вербуванню в МВС

По-перше, знати історію своєї родини. Якщо хтось із ваших дідів-бабусь працював в органах держбезпеки або розвідки, Вас не мають права вербувати. А у разі вербовки — зобов’язані знищити ВСІ докази такого факту. Це радянська норма, але вона чомусь діє дотепер на всьому пострадянському просторі. Тобто не приховуйте у двіжі, що Ви нащадок КДБшників, і ви станете нецікаві мєнтам.

По-друге, навчіться брехати! Вас про щось питають не дуже знайомі побратими? – брешіть! Спіймали на брехні? – не приховуйте, що брехали. І, поясніть, що брехатимите і надалі, бо Вам мета їхнього інтересу незрозуміла. Імідж брехуна, дозволить уникнути самої спроби вербування. Бо в очах міліції Ви ненадійна, безпринципна людина! Де гарантія, що інфа, яку з вас отримають, буде правдивою?
І не вірте нашому хворому суспільству, що брехати — це зло. Ми двадцять чотири роки живемо при режимі внутрішньої окупації. Просто окупація ця кримінально-олігархічна. Її війська – МВС України. Не забувайте, що військ цих ТРИСТА ТИСЯЧ – удвічі більше, ніж Збройних Сил України.
Наприклад, «учасника АТО» вони отримують за три доби перебування на блок-посту десь в м. Ізюм, грабуючи волонтерів. А військові і за сорок п’ять діб жахливої різазини під артобстрілом ворога легко можуть не отримати цього статуса!
Нажаль, саме щирі і віддані найменш захищені від вербування.

Немає коментарів:

Дописати коментар