суботу, 5 грудня 2015 р.

Прем’єра вистави «Твоя воля»

та 6 грудня, о 19.00, у приміщенні Театру-студії «Класик» (вул. Ярославська, 4-б, станція метро «Контрактова площа») відбудеться премєра вистави «Твоя воля».

Виставу створено за п’єсою актриси, письменниці Наталії МОРОЗОВОЇ-ШИМАДИ «Відповідь» і за мотивами поезій Анатолія ГРИГОРЕНКА та Володимира САДА. У головній ролі Олени (Емми) виступає Наталія МОРОЗОВА-ШИМАДА, художній керівник Театру лірики та драми «Течія» (Україна – Японія).

Художник-сценограф – Микола КОСТЮШКО. Музичне вирішення та постановка вистави – Вадим ЛИСЯНИЙ. Режисерський дебют.

Дія п’єси відбувається на узбіччі окружної дороги великого українського міста, куди вимушена прийти продавати своє тіло Олена (Емма), аби врятувати життя сина.
Жінка, законом життя якої було слово Боже, мала все для щастя: родиннну любов, міцний налагоджений побут, можливість реалізувати свої мрії. Але в один момент усе змінилося... Смерть чоловіка, зрада друзів, тяжка хвороба сина Андрія... Чому? За що? Що робити? Як діяти у важкі часи чорного відчаю, де шукати справжній порятунок? Віра Олени піддається неабияким випробуванням, здається увесь світ проти неї...
Чи врятує Олена життя – своє й сина? Чи зможе вона зберегти свою віру?..
Вистава – про невичерпну Віру людини до Господа. Про віру невгасиму, що рятує душу й дає воскресіння та зцілення.

Присвячується світлій пам’яті актора, педагога, режисера Віктора КРУЧИНИ...

Вартість вхідного квитка – 80 гривень. Придбати можна через Інтернет-ресурс: karabas.com,(044) 590-55-55, або в Театрі-студії «Класик» за 1-1,5 години до початку вистав. Для журналістів – безкоштовно, за наявності відповідного посвідчення.

Довідки – за телефонами: (044) 425-26-50, (067859-11-69, (097473-42-07.

Немає коментарів:

Дописати коментар