четвер, 24 грудня 2015 р.

Піски, Авдіївка на День Святого Миколая...






Ми вже повідомляли в попередньому матеріалі про те що волонтери групи "Схід та Захід єдині" готувались до маршу на Піски, Авдіївку та інші позиції.
З днем Святого Миколая бійців привітали наші хлопці з Донбасівського відділення Едуард Хатмуллін та Володимир Авдєєв.
Незважаючи на постійні провокації противника як із стрілецького озброєння так із зразків заборонених Мінськими домовленостями, гуманітарна допомога була доставлена до передових позицій вчасно (причому двома автомобілями). Перелік стандартний для нашої групи (овочі, тушковане м'ясо, мінеральна вода, теплі речі, військова форма та тактичне взуття по потребі, ну і багато іншого потрібного воїнам. Звичайно ж не обійшлося без святкових "миколайчиків" у вигляді солодощів, яблук, цигарок та других даруночків). Пропонуємо вашій увазі фоторепортаж з маршів що опублікований на сторінці нашого координатора по зоні АТО Едуарда Хатмулліна у фейсбуці. Яблука (400 кілограмів) Едуард Хатмуллін з нашими донбасівськими хлопцями докупили на місцевих ринках.
Ось як наш Едуард описує у своїй замітці події 19 та 20 грудня, адже на самі свята Св. Миколая  довелось бути під обстрілом на маршруті від Авдіївки до Пісок. А ще окрім того за дуже короткий термін «зганяти» до Києва на «рандеву» з нашими шумськими хлопцями з Володею Каніщевим на чолі.  Там вони перевантажили допомогу доправлену до Києва і помчали назад на Донбас.
«Так уж получилось, что не смогли попасть на Шахту, Зенит и Опытное 19 числа выехав с Авдеевки уже в темноте и тумане попали под обстрел на мосту, и решили не испытывать судьбу... Смотавшись за сутки в Киев и обратно, закончили начатое. Никого из бойцов Св.Николай не обошел своим присутствием в нашем с Володей (Пенсия ) лице. Особая благодарность Олегу Тимошенко ( Бальзаму ) и учащимся Тернопольщины с Вишневца из школы I-III ст., за подарки. При виде простых незатейливых рисунков и сладостей от детворы смягчаются грубые солдатские лица и появляется улыбка…»



























































Дорогі благодійники групи «Схід та Захід єдині» усі бійці в яких побували наші волонтери щиро дякують вам за допомогу. Група і надалі буде робити все можливе щоби забезпечувати наших героїв, там на передовій, усім необхідним. Тому як завжди чекаємо і від вас розуміння та підтримки нас у нашій діяльності. Постачання з’єднаннь та підрозділів навіть волонтерами у рази зменшилось, тому просимо вас бути не байдужими. Допоможемо армії разом. А тим часом на західній Україні Василь Конько з активістами групи готуються до чергового рейду. Про наступні марші та рейди групи «Схід та Захід єдині» трохи згодом, слідкуйте за повідомленнями на сторінці.

Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО «Схід та Захід єдині»

(фото Едуарда Хатмулліна та Володимира Авдєєва)

24 грудня 2015 року


P.S. 23 грудня волонтерські екіпажі групи «Схід та Захід єдині» побували у Попасній, а сьогодні готуються до виїзду на Курахово, Марїнку, Волноваху які відвідають незабаром.

Немає коментарів:

Дописати коментар