вівторок, 27 жовтня 2015 р.

Борис Філатов про вибори в Дніпрі

Ще йде остаточний підрахунок, але вже всім ясно, що я вийшов з Вілкулом у другий тур. Хто з нас зайняв перше місце не має ніякого значення. Схоже, що Вілкул. Але крім смішних переможних реляцій ригів по радіо розрив у 2 відсотка не має ніякого значення.
Чому так сталося і що ми робимо далі?

1. Навесні минулого року патріоти Дніпра (всі без винятку, а не лише команда Коломойського) зробили диво. Тридцять відсотків стійкої вати Дніпропетровська донині доводять цей факт. Факт дива. Як би не старалися цей факт применшити заздрісники і брехуни.
2. Демократичні та патріотичні сили знову наступили на ті ж граблі, на які наступають регулярно з 2004 року. Максим Курячий від БПП, Олексій Чеберда від Батьківщини, Неля Закора від РПЛ, Максим Дорофєєв від "Свободи" і улюбленець всієї ліберальної громадськості міста Вадик Шебанов, відняли у мене майже 10 відсотків. При цьому, у жодного з них не було жодного шансу.
3. Інформаційна блокада. Більше двох місяців медіа-холдинги Ахметова і Пінчука, телеканал "Інтер", комунальні медіа, державний 51-й канал цілодобово бомбардували земляків чорнухою про "банду Корбана-Філатова" і "праворадикальних бойовиків і паліїв війни". Нашу команду, навпаки, не пускали нікуди. Ми зробили ставку на зустрічі з людьми. Тільки я, вдумайтеся, особисто зустрівся з 38000 (!!!) людей. І там, де я зустрівся з людьми - зовсім інший результат.
4. Два Дніпропетровська. Аналіз голосувань по ділянках чітко показує, що в центрі міста, Жовтневому, Кіровському і частини Бабушкінського району "УКРОП" на 10 відсотків випереджає Оппу. І тут же дуже хороший результат Самодопомоги, яка "об'їла" "УКРОП". Про що це свідчить? 27-й виборчий округ. Округ Філатова. Депутата, який з моменту прийняття присяги у ВР з першого дня залишався зі своїми виборцями. Люди вірять мені і знають, що я виконав майже всі обіцянки, які давав перед виборами. 27-й округ і центр міста - це ВНЗ, підприємці, середній клас, пасіонарії, інтелігенція, високий майновий і освітній ценз, здатність виборця критично мислити. Від центру до околиць результат "УКРОПУ" і Філатова починає просто географічно різко повзти вниз. Провал в робочих районах, де живуть працівники заводів, орієнтованих на російських ринок (масово безробітні).
Провал в АНД, де сильний Загід і "Громсила".
Що робимо?
1. Об'єднуємося.
2. Агітуємо.
3. Працюємо.
4. Стукаємо в кожне серце.
У "оппи" і у Вілкула особисто вже істерика.
Я, Філатов Борис Альбертович, лідер "Українського об'єднаня патріотів" простягаю руку всім демократичним силам, всім патріотам України, всім небайдужим громадянам.
Ми вже ведемо консультації. "УКРОП" не збирається монополізувати владу в Дніпропетровську. Ми готові домовлятися з усіма. За винятком реваншистів і людей, чиї руки по лікоть в крові наших земляків.
Дамо нечисті бій.
Наша загальна перемога не за горами.
Borys Filatov

Немає коментарів:

Дописати коментар