четвер, 1 жовтня 2015 р.

Вісті з передової від групи «Схід та Захід єдині». Піски, Опитне, «Шахта» під постійною опікою групи



В тижневих повідомленнях нашої інформаційної сторінки ми писали про відправку рейдів 16 та 17 групи «Схід та Захід єдині» в зону військового протистояння на сході України.
І от 30 вересня 2015 року координатор в зоні АТО і на Донбасі Едуард Хатмуллін, координатор по Західній Україні Василь Конько і активіст групи Володимир Авдєєв та інші члени групи, почали безпосередню роботу з розвезення вантажів цих рейдів. Наші постійні читачі вже знають що методика роботи групи це забезпечення військ на самих важчих ділянках на передовій військового протистояння. Не став винятком і перший день по роботі з вантажами рейдів 16 та 17. Так окрім забезпечення дитячих садочків Костянтинівки картоплею, борошном, мінеральною водою та іншими харчами був здійснений марш в Піски, Водяне, Опитне та на «Шахту» Путилівська біля населеного пункту Бутовка. Там де незважаючи на нібито «мирні домовленості» кожної ночі противник пробує здійснювати провокації з стрілецького озброєння, завжди можна побачити автомобілі нашої групи та наших волонтерів.




















Як вітаються хлопці з нашими уславленими командирами волонтерських екіпажів Василем Конько, Едуардом Хатмулліним, Володимиром Авдєєвим я вже писав неодноразово це майже завжди незмінне:- Ух і «безбашенні» ви брати, ай молодці що приїхали. Слава Україні !..
А як не приїхати, на «передку» не завжди є те що потрібно, на відміну від другої і третьої лінії оборони (це недавно в ефірі телеканалу Еспресо TV   підтвердив один з представників міжнародних волонтерів з Канади),  от тому наші керівники Едуард Хатмуллін, Василь Конько та Володимир Каніщев зробили все можливе щоби не втратити темп збору та доставки волонтерської допомоги на передову.
Ну а 30 вересня бійцям окрім овочів (картопля, буряк, морква) передали ще військову форму (це по потребі у кого геть зносилася) і теплі спальні мішки, на дворі вже осінь.
На тому і стоїмо.
Про перебіг подальших вимаршів по фронтових  дорогах Донбасу наших екіпажів читайте згодом.

Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО «Схід та Захід єдині» (фото Едуарда Хатмулліна та Володимира Авдєєва).


1 жовтня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар