пʼятницю, 18 вересня 2015 р.

У Тернополі викрито лжеволонтерів

Фонд "Своїми руками" з директором Андрєєм Климовим (перефарбований скандальновідомий благодійний фонд "Їжаки") намагався в Тернополі відкрити свій лохотрон. Перед нами свої офіси вони відкрили в Хмельницькому та Вінниці (Ау!!!! Самооборона, ПС, Автомайдан!!!). Директор віддділу "Їжаків" у Запоріжжі (де на нього відкрито кримінальне провадження за шахрайство), є також директором фонду "Своїми руками".

Двоє із "гастролерів" були раніше засудженими, при ретельному огляді запрошених спеціалістів із МВС у них було вилучено ряд цікавих речей, в тому числі і розписка одного з працівників кров'ю про продаж душі директору фонду (так ось ти який, Чорте! Смайлик «smile» ) І ще всякого-різного, про що сказати не можу. Всі "волонтери" отримували зарплату. В них також вилучили оголошення про набір на роботу із щоденною оплатою праці. Номер телефона, за яким набирали на роботу - 097-006-09-88.
Хотіли зняти тут офіс, квартиру, набрати людей...

Дякую всім за оперативність та співпрацю.
А ви, панове шахраї,не совайтесь до нас в місто! Бо... ну дурні ми на всю голову і такого не пробачимо. Там де попустять державні органи, ми не подаруємо.
З повагою, ваші любі бандерівці.
Отже, по наших "дорогих" гостях із сонячного Донецька та Енергодару:

1 коментар:

  1. Люди, така справа. Написав мені в приват Владимир Холодов з Києва. Лінка дати не можу, бо заблокував. Просив про допомогу бійцю в госпіталі - просив мій телефонний номер. Повідомлення було у суботу, оскільки в мене не було доступу до мережі - написала йому свій телефон вже в понеділок. він у відповідь написав свій. І далі повідомлення - "Спасибо за "помощь".
    Епізод 2. Таке саме повідомлення він надіслав моїй колезі. Під час розмови - киборг в госпитале на коридоре, киньте на карточку 3-5 тіс. грн і т.п Колега зустрілась з бійцем. Він на денному стаціонарі, сказав, що допомога йому не потібна, у нього все добре. Колега перетелефонувала цьому Холодову. була обкладена разними теплими і дохідливими словами.
    Питання - чоловік називає себе волонтером, за словами колеги поводиться дуже нервово. Хто його знає? Що там за трабли і непонятки, бо мене така співпраці шось крепко курвить

    ВідповістиВидалити