неділю, 23 серпня 2015 р.

Збираємо Гопко на школу

І стала Ганя депутатом. І була у неї зарплата. Маленька-маленька. Як у Хуйла прутень. І у інших депутатів зряплати були маленькі.І вирішила Ганя уявнити несправедливість. Поплакала на телеканалі, що бідні депутати за свої зряплати навіть дітей не можуть зібрати в школу. І задумались українці. Негоже перед світом усім, щоб діти депутатські обірвані ходили. Бо була ж колись у них очільниця Кабміну без квартирна. Довго думали, сперечались. Навіть у Дурдомі Ганину печаль розглянули.
Але так нічого й не придумали. Новий податок запровадити на одягання депутатських дітей - вони не можуть, але й у біді залишати гопкоту не хочеться. Тому й вирішили самоорганізуватися. Якщо на забезпечення ЗСУ збираємо кошти, то що на дітей депутатських не зберемо. Отже велике прохання до всіх співчуваючих: не жлобіться. Пишіть у коменти, хто й скільки готовий пожертвувати. А ми вам номер карточки скинемо. "Приватбанк" пообіцяв уже її безкоштовно обслуговувати.

3 коментарі:

  1. Кажуть, що нехай пляшки з під пива поздає...

    ВідповістиВидалити
  2. ще одна пропозиція - нехай у свекра попросить

    ВідповістиВидалити
  3. Депутатки Львівської міської ради від фракції ВО «Свобода» сьогодні на сесії передали через мера Львова Андрія Садового ранець та шкільне приладдя для нардепки Ганни Гопко.

    Як пояснила «свободівка» Ірина Шалаковська, «бідна» нардепка Ганна Гопко пожалілася, що зарплати депутата не вистачає навіть на те, щоб зібрати дитину до школи. «Звичайно, можливо, в неї просто немає на це часу, адже потрібно лобіювати великі пивні компанії та інтереси олігархів. Тому ми скинулися їй і придбали ранець для дитини», – сказала Шалаковська.

    «Свободівка» додала, що на зарплату нардепа можна не те що одну, а й десять дітей зібрати до школи, на відміну від середньої зарплати пересічної львів’янки. Мер Львова спочатку порадив передати Гопко шкільний ранець особисто, однак «свободівка» наполягла на тому, що він несе пряму відповідальність за перший номер у списку своєї партії.

    Нагадаємо, народний депутат від партії «Самопоміч» Ганна Гопко нещодавно заявила в ефірі одного з телеканалів, що народним депутатам треба підняти зарплату, бо вони не мають за що зібрати дітей до школи.

    ВідповістиВидалити