понеділок, 31 серпня 2015 р.

«З корабля на бал». Після нагородження у Тернополі активіст групи «Схід та Захід єдині» здійснив марш на Донбас


Ми повідомляли у попередніх матеріалах що у Тернополі на день міста нагороджували волонтерів нашої групи. Серед нагороджених і координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Донбасі і в зоні "АТО" Едуард Хатмуллін.
А 29-30 серпня 2015 року, попередньо завантаживши свій автомобіль двома тоннами волонтерської гуманітарної допомоги що підготував до відправки координатор групи по Західній Україні Василь Конько, наш невтомний побратим Едуард  відбув у зону бойових дій.




У переліку вантажу: півтора тонни славнозвісної «Тушонки Козацької» з Шумська яку так майстерно роблять Володимир Каніщев та наші хлопці шумчани, радіостанції портативні тактичні на 6 тисяч гривень, десять комплектів форми військової, сто комплектів шкарпеток, тканина банерна для благоустрою бліндажів, та багато чого іншого. Все це згодом буде доставлене до передових опорних пунктів та блок-постів наших військ в зоні збройного конфлікту на Донбасі. А ще повідомляємо про добре діло від ТОВ «Інтеграл», наші тернопільські друзі з цього підприємства передали нам 15-ть тисяч гривень які будуть використанні для придбання 4-х тисяч банок та кришок для вже відомої на фронті «Тушонки Козацької» яку ми виготовляємо. Дякуємо друзі !

Для усіх тих хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул. Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".

Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінці https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 і у інших українських ЗМІ.
Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації.
(Фото з попереднього від’
їзду Едуарда Хатмулліна з Тернопілля)


31 серпня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар