четвер, 16 липня 2015 р.

Благодійні справи волонтерської групи «Схід та Захід єдині»



 (Допомога дітям в зоні конфлікту на Донбасі, фото)


Шановні наші читачі впродовж перебігу третього літнього рейду ми повідомляли вам про поїздки і марші-прориви волонтерських активістів нашої групи по позиціям і опорним пунктам українських військ в зоні протистояння російско-української війни 2014-2015 років на Донбасі. Ви знаєте з наших публікацій що, скільки і чого ми довезли нашим захисникам.

  Сьогодні ж ми хочемо повідомити про ще одну сторону нашої діяльності. Перед виїздом транспортів другого і третього літніх рейдів пан Петро Гурняк з Тернополя, батько світлої памяті полеглого українського героя бійця та волонтера батальйону «Айдар» і мого колеги фотовоєнкора Віктора Гурняка, передав нам пакунки з волонтерською допомогою у якій дуже багато дитячих речей. Прибула вона з далеких  країв, від української діаспори.

















 В переліку: дитячий одяг, іграшки і багато чого іншого. Волонтери нашої групи під керівництвом Едуарда Хатмуллліна та Василя Конько передали це у дитячих садках у місті Констянтинівка Донецької області (зона «АТО») маленьким діточкам сімї яких мають в цьому потребу. На разі велике спасибі панові Петрові Гурняку та усім благодійникам. Усі ми українці єдина сімя, Схід та Захід єдині. Слава Україні !

 Для усіх тих хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул. Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".

Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінці  https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 і у інших українських ЗМІ.


Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації.

Немає коментарів:

Дописати коментар