середу, 8 липня 2015 р.

У Чернігові влада скупляє душі

Громадська ініціатива «Стоп Підкуп» набирає обертів – і насамперед завдяки небайдужим чернігівцям, які вболівають за рідне місто і за чесне волевиявлення. Інформація надходить як у письмовому вигляді, так і в аудіо і відео форматі. І що цікаво – фіксація аудіовізуальними засобами переважає, відтак, є надія, що наші правоохоронні органи поставляться до документування порушень виробного законодавства відповідним чином.

Як повідомляють координатори проекту – станом на вівторок 7 липня вони вже зареєстрували близько 1000 звернень від громадян. І найдивніше – абсолютна більшість з них прямо вказує на порушення законодавства з боку команди одного конкретного кандидата від партії влади. Надаємо пряму мову від очевидців.
Ось фіксація телефонної розмови між помічником цього кандидата Олександром та чернігівцем Юрієм, де представник політика прямо обіцяє «працевлаштувати» усіх повнолітніх членів родини співрозмовника. Та й взагалі усіх сусідів, от тільки бажано, щоб вони були з різних під‘їздів та будинків.
  • Вам за работу тысяча. Им по – 450. Всем кто будет в списке.
  • То есть, нужно еще 10 человек в списке набрать? Ага.
  • А у вас есть еще знакомые, которые также могут по десятке набрать?
  • Есть. А это в моем доме?
  • В вашем и еще в сотом доме?
  • Есть у меня в сотом доме люди. И в моем тоже найдем.
  • Значит, давайте всех подряд: нужны фамилии, имя,отчество, год рождения, адрес и  мобильный телефон. А у вас в семье только вы один?
  • Нет, еще мама, папа, брат…
  • Главное, чтобы они были прописаны в этой квартире. То есть, ходили голосовать на 933 участок. ...Вы собирайте, но внимательно спрашивайте одну простую вещь. Березенко Сергей их никуда не записал? Потому что будет неприятность. Денег не получите.
  • Я не понял.
  • Березенко Сергей – это кандидат от партии. Потому что могли их уже куда-то записать, понимаете? Если это увидять в бухгалтерии – повыбрасывают всех. Если будет совпадения по квартире и адресу – сразу считается все.
Детальніше про розмову між вербувальником та виборцем слухайте тут:
В даний момент, як повідомляють координатори ініціативи «Стоп Підкуп» уся надана інформація по тисячі епізодів проходить перевірку на достовірність і найближчим часом буде передана у якості доказів правоохоронним органам. Координатори проекту дякують усім небайдужим містянам за підтримку та допомогу і закликають приєднуватися до ініціативи ще більше виборців, бо тільки разом можна подолати засилля підкупу, корупції та блюзнірства в цій кампанії.
Повідомити про порушення прав виборців можна тут — http://stoppidkup.com.ua/ Тут є детальна інформація про перекупників голосів, про райони, які «окучує» недобросовісний кандидат. І що найголовніше – за свою чесність та законослухняність очевидець може отримати винагороду до 20 тисяч гривень.

Немає коментарів:

Дописати коментар