середу, 1 липня 2015 р.

Як Кремлівські пропагандисти створюють “новини”

 Як Кремлівські пропагандисти створюють “новини” в Західних ЗМІ про “засудження Київської Хунти” та про “фашистів в Україні”.
На Заході існує досить велика кількість відкритих інформаційних інтернет-ресурсів, в яких будь-хто може зареєструватися і публікувати свій матеріал. Користуючись цим, кремлівські пропагандисти створюють акаунти на цих ресурсах, викладають свій брехливий матеріал, а російські ЗМІ цитують це як “статтю в західній пресі”, створюючи у пересічних росіян відчуття, що на Заході їх країну хтось підтримує.

Ось яскравий приклад: сьогодні російські ЗМІ поширюють новину під заголовком: “Київський режим неминуче впаде, якщо не підкориться вимогам радикалів з екстремістських організацій, які вимагають скасування мінських угод - пише Nations Presse”. Насправді автор цієї статі на "Nations Presse" такий собі “Frère Jacques”, що насправді, є назвою дитячої французької пісні. Цей аккаунт був зареєстрований на цьому сайті на початку червня 2015 року, а усі використані ним матеріали з YouTube мають російськомовні назви без хештегів іноземними мовами (тобто знайдені в YouTube через запити російською мовою). Також показово, що вся стаття повністю дублює риторику Кремля. Очевидно, що цю статтю, як і багато інших, писали кремлівські пропагандисти, а не журналісти з ЄС.

 Лінки для поширення:

1. Если бы на Донбасс не пришла "русская весна" https://youtu.be/8hojHBJxwn4
2. ГПУ направила в суд дело руководителей "Беркута" за разгон Майдана 30 ноября http://www.pravda.com.ua/rus/news/2015/07/1/7073035/
3. Китай определился с Украиной, не в пользу России http://zloy-odessit.livejournal.com/1338005.html
4. General Motors закрыл завод в России, лишив работы тысячу человек
http://fakty.ictv.ua/ru/index/read-news/id/1554973

Поширюй цю інформацію серед своїх друзів та знайомих!

Немає коментарів:

Дописати коментар