четвер, 28 травня 2015 р.

Ківалов блокує перевірку фінансів Юракадемії

Одіозний екс-регіонал Сергій Ківалов намагається приховати масштабні зловживання у підконтрольному йому Національному Університеті «Одеська Юридична академія». За  позовом екс-регіонала сьогодні, 28 травня 0 15.00 год. відбувається засідання Окружного адмінсуду Києва щодо недопущення перевірки Державною фіскальною службою діяльності Академії. Про це заявляєнародний депутат України Ірина Суслова.

«Уже 13 років, як фіскальні органи не перевіряли фінансово-господарську діяльність  Одеської юридичної академії. Це, попри десятки виявлених та оприлюднених фактів зловживань з боку керівництва вузу. І нарешті цього року, після численних звернень громадськості, працівники ДФС вирішили провести перевірку у державному вузі. Не на жарт перелякавшись, Ківалов розпочав справжню судову війну, аби не допустити перевірок», - підкреслює нардеп.
Суслова нагадує, що Ківалов спершу протягом 4-х місяців блокував перевірку вузу через одеські суди. Та, програвши справи на малій батьківщині, він тепер вдався до процесуального шахрайства – подав позов у Окружний адмінсуд Києва, де намагається залучити ДФС співдоповідачем.
«Ми усвідомлюємо, що цей нардеп досі здатен серйозно впливати на судову систему України. Цікаво, що справу Ківалова розглядатиме суддя Володимир Келеберда, який є людиною головного юриста команди Януковича Андрія Портнова», - повідомляє нардеп від партії «ВОЛЯ» Ірина Суслова.
Задля об’єктивного висвітлення судового процесу прес-служба партії «ВОЛЯ» закликає усіх журналістів відвідати судове засідання, яке відбудеться 28 травня о 15.00 в приміщенні Окружного адмінсуду Києва за адресою: м. Київ, вул.. Десятинна, 4-6.
Як повідомлялося раніше, нардеп Ірина Суслова зверталася у правоохоронні органи з приводу виявлених фактів привласнення державного майна та розкрадання бюджетних коштів президентом Одеської Юракадемії Сергієм Ківаловим. Йдеться про сотні мільйони гривень та десятків гектарів земель, привласнених у держави за схемами Ківалова. Прокуратурою відкрито відповідне кримінальне провадження.
Правопорушникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Немає коментарів:

Дописати коментар