неділю, 17 травня 2015 р.

Збір коштів для бійців «АТО»



                   
У Тернополі 16 травня 2015 року у Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбувся благодійний концерт.
Виконавці що виступили на його сцені  привезли до нашого міста відгомін Революції Гідності та Майдану. Кошти що зібрані, будуть використані волнтерами для придбання допомоги для бійців що відстоюють Українську державу у військовому протистоянні на Донбасі.





























Цього дня у нашому місті виступили: заслужений артист України, бандурист Тарас Силенко, поет, виконавець патріотичних пісень Юрій Поляков, письменник, автор книги «Вставай Україно» Воллтер Орр Скотт (США), співачка Руслана Лоцман, виконавці козацьких пісень з «Українського козацького війська».  Гості-глядачі завітали до нас з різних куточків України. А саме з:  Бердичева, Сокаля, Січеслава (Дніпропетровська), Голої Пристані, Рівного, Камʼянця- Подільського, Вінниці, Донбасу та Волині. Промовці що виступали, у перервах між піснями виконавців та артистів, акцентували увагу гостей і тернополян що були на концерті на декотрих негативних моментах постмайданного розвитку суспільства України. Так критиці піддано: повільність а  подекуди відсутність реформ, недостатня компетентність декотрих представників влади і багато чого іншого. Концерт організували волонтери Тернопілля.
Ігор Крочак, фото автора.

Немає коментарів:

Дописати коментар