понеділок, 25 травня 2015 р.

Контроль має бути жорстким і безкомпромісним

Націоналізація майна мережі магазинів «Фрешмаркет Брусничка», що належить українському олігарху Ринату Ахметову, має стати початком перевірки бізнесменів, діяльність яких може бути пов’язана із тероризмом в Україні.


Про це заявила депутат Ірина Суслова, коментуючи підтримку проекту закону №2709 про націоналізацію майна, прийнятим Антикорупційним комітетом ВР України 20 травня. «Контроль над фінансуванням терористів має бути жорстким і безкомпромісним. Ми не можемо очікувати від світу санкцій щодо Росії, якщо не будемо самі застосовувати такі санкції щодо бізнесу, який співпрацює з терористами. Всі ті, хто співпрацюють з терористами не матимуть місця ні в Україні ні в у світі», - підкреслила Суслова.

Нагадаємо, що наприкінці квітня до Верховної Ради був внесений законопроект про націоналізацію майна мережі супермаркетів «Фрешмаркет Брусничка», що торгувала гуманітарною допомогою у Донецьку, в той час як продовольчі товари мають роздаватися мешканцям окупованої території безкоштовно. Ще у грудні 2014 року нардеп Семен Семенченко повідомив, що продукти до магазинів «Брусничка» поставляються вантажівками Ахметова.

Немає коментарів:

Дописати коментар