вівторок, 5 травня 2015 р.

Покупці Інтернет-магазинів вибирають розстрочку

З початку 2015 року обсяг купівель у розстрочку в українських інтернет-магазинах зріс удвічі. Про це повідомила прес-служба ПриватБанку – оператора єдиної в Україні програми онлайн-кредитування «Оплата частинами».

За даними банку, найчастіше клієнти найбільш популярних інтернет-магазинів купують у розстрочку комп'ютери та комплектуючі до комп'ютерної техніки. На другому місці – побутова техніка. Смартфони та планшети замикають трійку найбільш продаваних в онлайн-розстрочку товарів.





«Купувати товари в розстрочку в Інтернеті за допомогою «Оплати частинами» можна в будь-якому зручному місці, навіть сидячи на дивані. Не потрібно жодних довідок, документів і погоджень. Оформлення покупки забирає півхвилини, – говорить керівник проекту «Оплата частинами» Євген Васильцов. – Сьогодні така можливість доступна покупцям 27 інтернет-магазинів».

Щоб оформити розстрочку, покупцеві достатньо вибрати товар на сайті магазину, спосіб оплати «Оплата частинами» та зазначити реквізити своєї кредитної картки. Після цього залишається підтвердити операцію за допомогою пароля, який надходить на мобільний телефон клієнта, отримати підтвердження банку про можливість видачі кредиту. За умови своєчасного внесення всіх платежів, користування кредитом для покупця буде безкоштовним.

ПриватБанк запустив революційну технологію онлайн-кредитування «Оплата частинами» наприкінці 2014 року. Ця послуга дає можливість миттєво оформляти безпроцентну розстрочку просто на сайті продавця. Сьогодні онлайн розстрочка доступна клієнтам більшості популярних інтернет-магазинів, таких, як Comfy, «ФОКСТРОТ», MOYO, «АЛЛО», «Цитрус».

Крім інтернет-магазинів, до «Оплати частинами» підключено 32 082 офлайн-магазини, серед яких усі найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів.

Немає коментарів:

Дописати коментар