вівторок, 26 травня 2015 р.

Зустріч ветерана УНА-УНСО з студентами ТНПУ


У рамках тижня історичного факультету до тернопільських студентів завітав Ігор Крочак – журналіст, військовий історик, громадський діяч, військовий кореспондент, ветеран УНА-УНСО.

Ігор навчався на факультеті журналістики Львівського вищого військово-політичного училища (морське відділення, нині Академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного), а в 1993-1994 роках — на історичному факультеті Тернопільського державного педагогічного інституту (тепер ТНПУ імені В. Гнатюка).








Перебуваючи у волонтерській групі «Схід та Захід єдині», Ігор доволі часто їздить в зону бойових дій у статусі і волонтера, і кореспондента. Привезені із зони АТО фотографії, представлені в історичному корпусі ТНПУ ім. Володимира Гнатюка. «На виставці є і минулорічні фото, і цьогорічні. Це знімки з Дебальцево, Маріуполя, Пісків та інших прифронтових населених пунктів, та позицій наших військ…» - розповідає Ігор Крочак.
            Ігор Якович упевнено і з гордістю називає педагогічний своєю альма-матер і не цурається можливості зайти в гості й порозмовляти зі студентами.

Соломія БОЙКО

Немає коментарів:

Дописати коментар