вівторок, 19 травня 2015 р.

Реєстрація на другу Школу стажування студентів-журналістів


До уваги головних редакторів: якщо у вас в редакції працюють журналісти-студенти – це гарний шанс для них пройти стажування в іншій редакції та здобути нових навичок!

Асоціація незалежних регіональних видавців України (АНРВУ) за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні розпочинає проект практичної Школи для стажування студентів-журналістів в регіональних ЗМІ.


Для кого Школа: для студентів журналістських факультетів українських навчальних закладів. Перевага віддається студентам, що працюють в студентських чи регіональних друкованих чи онлайн медіа.

Формат Школи: стажування відбувається протягом 5 днів, з понеділка по п”ятницю, два дні – з акцентом на друковане видання регіональної редакції, три дні – на онлайн медіа. Суть стажування полягає в практичній роботі під керівництвом куратора-співробітника редакції.

Дати першої Школи: з 15 по 19 червня 2015р.

Як потрапити до першої Школи: прийом анкет до 22 травня 2015р. (аплікаційна форма тут). Ми проаналізуємо ваші заявки та повідомимо в разі позитивного рішення до 29 травня 2015р.

Участь в Школі: безкоштовна, за рахунок організаторів оплачуються проїзд до місця стажування та назад, проживання та частково харчування під час стажування.

Кількість учасників: обмежена.


З повагою,
АНРВУ

Немає коментарів:

Дописати коментар