неділю, 24 травня 2015 р.

«Захист прав людини для єдності та миру в Україні»

Події в Україні нікого не залишили байдужими.
Попри посилену антиукраїнську пропаганду завдяки численним активістам, правозахисникам та волонтерам, вдалося зламати багато стереотипів та упереджень про Україну.
Водночас, безпрецедентна незламність українців не є абсолютною та єдиною гарантією захисту прав, єдності та миру всередині країни.

Ту агресію і розбрат, які ми спостерігаємо можна стримувати лише усвідомленням потреби суспільної безпеки та захисту життя людей, знанням про прав людини, гуманітарні права і дотримання принципів людяності в умовах військових дій і загрози тероризму. Щоб надалі продовжувати боротьбу за свої права, ми також маємо ретельно працювати та удосконалювати такий суспільний механізм як комунікація для порозуміння. Саме  усвідомлення людьми власних прав та їхнього впливу на повсякденне життя може забезпечити мир і єдність.
З метою пошуку такого спільного бачення Східно-Європейський Інститут Розвитку в рамках проекту «Захист права людини для єдності та миру в Україні» проводить інтерактивні семінари. До програми семінару входять: Глобальні та локальні виміри права людини, боротьба за права та активізм,  мистецтво комунікації. Тривалість семінару – 8 годин (4+4) разом зі перервою на обід та кави.
Щиро запрошуємо Вас до участі у семінарі. Наш семінар не є одностороннім процесом. Для нас, організаторів, Ваш життєвий досвід є надзвичайно цінним джерелом та дзеркалом для вивчення стану справ з дотриманням права та свободи людини в Україні.
Взявши активну участь в інтерактивному семінарі, ви допоможете підготувати посібник з прав людини на кожен день для кожного! Цей посібник буде результатом нашого проекту.
За детальнішою інформацією, звертайтеся до наступних експертів проекту:
Мрідула Гош, координатор проекту, телефон: 067 948 53 96, 063 990 43 43 (Київ)
Вікторія Склярова, провідний експерт проекту, модератор, телефон: 095 881 40 88 (Харків)
Ольга Ворожбит, експерт проекту, телефон: 093 525 29 95 (Львів)
Інші експерти: Людмила Гуменюк, Людмила Мільнер, Марина Кехтер.

Електронна пошта – info@eedi.org.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар