середу, 20 травня 2015 р.

Кремлівська пропаганда вчергове дала збій.

Не пройшло і доби, з того часу як московський Уряд підтримав версію про те, що затримані під Щастям вояки є "луганськими міліціонерами", як російське Міноборони змінило версію про їх статус і оголосило, що на момент їх взяття у полон вони вже не були кадровими військовими. Міноборони РФ визнає, що вони є спецназівцями, але знову таки боїться визнати, що вони є спецназівцями кадровими.
Нагадаємо, що військовослужбовці ГРУ ГШ РФ самі визнали свою приналежність до спецназу РФ. Уряд Росії демонструє всьому світу,що такі поняття як честь офіцера, гідність військового і відповідальність за свої вчинки є невідомими поняттями для влади, що сидить у Москві. Росія не визнавала російськими військовими ні спецназ, що захопив Парламент Криму та змусив депутатів ВР Криму проголосувати за "оголошення референдуму" та "незалежність Криму", ні тих, хто блокував українські військові частини у Криму, ні багатьох солдат та офіцерів армії, внутрішніх військ, ФСБ Росії, які потрапляли і продовжують потрапляти у полон на території Донецької та Луганської областей України.
Для всіх міжнародних структур, НАТО, ЄС, для провідних світових країн - Великобританії, США, Франції, Німеччини, Канади та інших, факт того, що російська армія вторглася в Україну і захопила Крим та частину Донбасу є безперечним. Кремлівці вчергове забрехалися, але як і в ситуації з Боїнгом, їм це вже не допоможе.

Лінки для поширення:

1. Відео допиту російських військових (з англійськими субтитрами)
 - https://youtu.be/L3khPZucwTQ
 - https://youtu.be/7qLqQL7YJiI
 

2. МинОбороны РФ уже не считает плененных под Луганском - “луганскими милиционерами”, требует вернуть их и заявляет что на момент их пленения они военными РФ уже не являлись
3. «Сама сгорела». В Горловке боевики “ДНР” отказались расследовать убийство девушки боевиком
http://vlada.io/vlada_news/sama-sgorela-v-gorlovke-boeviki-dnr-otkazalis-rassledovat-ubiystvo-devushki-opolchentsem/

4. Официальный канал Министерства Обороны России снял фейковый сюжет от имени украинского телеканала 1+1 с лживой информацией о “голоде в РФ”
http://www.stopfake.org/fejk-telekanala-zvezda-ukrainskie-smi-soobshhili-o-golode-v-rossii/

5. Как Бойцы 92-й ОМБр взяли в плен двух российских спецназовцев ГРУ
https://youtu.be/SPf_sp85fNM

5. Год донбасского кризиса
http://www.svoboda.org/content/transcript/27013711.html

6. Кадыровцы по дороге с Донбасса издеваются над русским в поезде
https://youtu.be/dKWk1Lp3nd8


Поширюй цю інформацію серед своїх друзів та знайомих! 

Немає коментарів:

Дописати коментар