четвер, 21 травня 2015 р.

Напад, Карл!


На сайт 20 хвилин читач написав: Мушу вставити своїх «5 копійок» в масову істерію, щодо затримання заступника міського голови Володимира Камінського на хабарі. Може то і не цікаво буде читати, але думка муляє з середини.
А думка проста: в міських чиновників рильце в пушку! Думаю Камінський таки брав гроші. Доказів не маю, це припущення.

Припущення, яке сформоване відкликами підприємців про Камінського, його життям (не співмірним з доходами), а також ігнором колег. Саме так. Слідчі дії під міськрадою тривали три години (!!!). За той час там вже могло бути декілька сотень працівників міськради, весь свободівський депутатський корпус, молодий актив свободи. Але того не було. І не тому, що не знали, не встигли, не хотіли заважати слідству. Нет просто гудів. Крім того знаю, що колеги пана Володимира, які були біля мерії сиділи на телефонах і викликали підмогу звідусюд. Але її не було. Думаю ті, кого кликали, знали що чоловік міг взяти і брав, а тому й не заступились. Була б то чесна людина, момсентально всі б за покликом совісті побігли визволяти...
А щодо цирків мерії, які зараз лунають про «замовили», «не винен», «підставили» - банальний страх керівництва. Камінський, якому світить 10 років і конфіскація, піде на будь-яку угоду з правоохоронцями аби виступити головним свідком (і уникнути відповідальності). Його свідчення можуть посадити пів міськради і так воно, переконаний буде. Щодо самоїх операції затримання, погоджусь: не організовано, не надто професійно, не оперативно і не зовсім юридично правильно. Але є як є. Сподіваюсь при наступних затриманнях замів, мера чи начальників управлінь, діятимуть більш по європейськи.
 І ще 5 копійок від себе. За два дні з часу подій, ані партійний сайт, ані лідер ВО "Свобода" ніяк не прокоментували "політичне замовлення". Смолоскипної ходи не було. Пресух - нє не чув. Це при тому, що в облраді і міськраді 80 депутатів. Та й з обласної ради з інших фракцій ніхто  на допомогу не прибіг. Дуже дивне "політичне переслідування". А Недал з Калуш кажуть про напад. Напад, Карл!

Немає коментарів:

Дописати коментар