суботу, 23 травня 2015 р.

У Тернополі створено Раду «Нація і Держава».




23 травня 2015 року у приміщенні Крайової організації Народного Руху України в рамках відзначення Дня Героїв відбулась міжпартійна нарада, у якій взяли участь керівники регіональних політичних організацій Тернопільщини, які у своїх програмах дотримуються правоцентристських поглядів.

Крайову організацію Народного Руху України представляв Анатолій Вихрущ, обласну організацію Політичної партії «Громадянська позиція» Петро Ландяк, крайову організацію Української республіканської партії Тарас Вашків, обласну організацію Конгресу Українських Націоналістів Володимир Ткач, крайову організацію Політичної партії УНА-УНСО Юрій Симчишин.


У ході засідання напрацьовано і підписано Меморандум, який окреслює створення Ради національно-патріотичних сил Тернопільщини «Нація і Держава» та прийнято Ухвалу щодо проведення адміністративно-територіальної реформи в області.

В ході наради обговорено шляхи майбутньої співпраці та розпочато роботу над Положенням про Раду національно-патріотичних сил Тернопільщини «Нація і Держава».

Немає коментарів:

Дописати коментар