середу, 27 травня 2015 р.

Рейд Тернопіль-Вишнівець- Шумськ- Донбас.Ч. 2


Вантаж групи "Схід та Захід єдині" 32 тонни що було відправлено 23 травня з Тернопілля на Донбас ( вода "Вишнівецька" в тому числі)    25 травня 2015 року прибув на базу нашої волонтерської групи в Донецькій області. Група під керівництвом Едуарда Хатмулліна протягом 25-27 травня розвозить допомогу по передовим позиціям наших військ.

Нагадаю рейд присвʼчений Дню Героїв і стартував 23 травня. Ми його здійснили під новою назвою "Схід та Захід єдині". Координатори рейду Василь Конько (Тернопіль), Володимир Каніщев (Шумськ), Едуард Хатмуллін (Донбас). На цей раз у переліку були: харчі (крупи, макаронні вироби, домашня «тушонка», закрутки, картопля, буряк, морква загалом 7 тонн, вода мінеральна ("Вишнівецька"  25 тонн), маскувальні сітки на бронетехніку, спорядження різне військове (намети, матраци і ін.), військове взуття тактичне тощо.








 Допомога  довозиться знову ж таки, до самих найпередовіших та найвіддаленіших блок-постів та опорних пунктів наших військ від станиці Луганської до Волновахи. У місто Попасну де несе службу зведений загін УМВС по Тернопільській області, також доправлено волонтерську допомогу. Загалом води «Вишнівецької» близько однієї тонни та багато чого іншого у чому наші земляки мали потребу.
Зараз координатор нашої групи по західному регіону Василь Конько активно працює над збором допомоги на наш черговий рейд, що стартує незабаром. Усі хто хоче допомогти нам можуть долучитися коштами.
Наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ". 47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул. Волинська 4
р/р 26001070100010, МФО 300142, код ЕДРПОУ 39783360, ПАТ "Укрінбанк".

Ситуація  на фронті протистояння не є легкою, шановні читачі мають змогу переконатися в цьому увімкнувши телевізор і переглянувши випуск теленовин будь якого з національних телеканалів, отож будь яка ваша посильна допомога для наших бійців буде доречна. Не будьмо байдужими, ця війна є війною кожного з нас за можливість наших дітей жити в нормальній, демократичній та вільній країні.

Ігор Крочак, військовий історик і волонтер


Фото Едуарда Хатмулліна

Немає коментарів:

Дописати коментар