вівторок, 26 травня 2015 р.

Актуальні теми сьогодення (26.05.2015)

Пропагандисти Кремля масово поширюють слова депутата Бундестагу Андре Хунко про те, що світ має знайти механізми визнання анексії Крима Росією.
Андре Хунко є членом німецької партії Лівих, яка з'явилася на уламках декількох комуністичних та соціалістичних партій та політичних угруповань. Цю партію вже неодноразово звинувачували в тому, що вона підігрує в деяких питаннях російській пропаганді і за певні послуги робить потрібні Кремлю заяви.

Європейський Союз, США, Китай, Канада, НАТО і інші країни та Союзи не визнають анексії Крима Росією і не вважають Автономну республіку Крим територією Російської Федерації. Так звана "Кримська республіка" як і "Донецька народна республіка" і "Луганська народна республіка" не визнані ніким.
Вже неодноразово провідні політики світу заявляли про те, що вони ніколи не визнають анексію української території та рідної землі корінного народу півострова - кримських татар. Росія буде нести всю повноту відповідальності, в тому числі економічну, за свої страшні злочини проти людства.

Лінки для поширення:

1. Столтенберг: У нас є багато доказів присутності військ РФ на Донбасіhttp://www.novayagazeta.ru/politics/68553.html  

2. 575,3 тысячи пенсионеров Донецкой области уже переоформили пенсионные выплаты с неподконтрольной на контролируемую украинской властью территорию региона
http://interfax.com.ua/news/general/267901.html  

3. ГПУ начала расследование террористической деятельности должностных лиц ГРУ Генштаба РФ
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2015/05/26/7069128/

4. В Луганской области из-за обстрелов боевиков 9 сел остались без газаhttp://ru.tsn.ua/video/video-novini/v-luganskoy-oblasti-iz-za-obstrelov-9-sel-ostalis-bez-gaza.html

5. Боевики впервые со времен "перемирия" разрушительно обстреляли Станицу Луганскую
http://ru.tsn.ua/ato/boeviki-vpervye-so-vremen-peremiriya-sokrushitelno-obstrelyali-stanicu-luganskuyu-427326.html


Поширюй цю інформацію серед своїх друзів та знайомих! 

Немає коментарів:

Дописати коментар