понеділок, 18 травня 2015 р.

Актуальні теми сьогодення (18.05.2015)

Після захоплення в полон бійців російського спецназу на Луганщині, офіційна Москва вже вчергове відмовилась від своїх солдат, а бойовики т.з. "ЛНР" в екстреному порядку виступили з прес-конференцією, на якій продемонстрували "документи міліції ЛНР", які начебто належали захопленим росіянам. Насправді ж, навіть поверхового аналізу вистачає для того, щоб зрозуміти що ці "документи" є швидкозробленою підробкою.
Там не тільки вказаний нереальний вихідний номер наказу, а і відсутні навіть підписи самих "міліціонерів" які б засвідчували отримання цих "посвідчень" захопленими бійцями. Вже традиційно російська пропаганда всіх російських військовослужбовців які потрапляють у полон в Україні, оголошує або "добровольцями, які пішли з армії РФ перед відправою на Донбас" або такими, що "випадково заблудилися на території Донбасу".
Потрапляння в полон чергової партії російських військовослужбовців співпало з новими заявами європейських політиків та військових про те, що Росія має вивести свої кадрові, т.з. "добровольчі" і змішані підрозділи з території України та деокупувати Крим. В іншому випадку санкції проти кремлівського режиму будуть посилені до повної економічної капітуляції Москви і знищення її економіки.

Лінки для поширення:

  1. В НАТО пригрозили России новыми санкциями
  1. В российских бандах на Донбассе резко упала оплата "труда" боевиков
  1. Госдума России отказались от парламентского расследования убийства Немцова
  1. Машина часу. Як ФСБ знову "витискає" кримських татар з півострова
  1. Допрос раненного российского солдата
https://youtu.be/JhRUb6JTD50

Немає коментарів:

Дописати коментар