вівторок, 12 травня 2015 р.

Актуальні теми сьогодення (12.05.2015)

Напередодні візиту Держсекретаря США Джона Керрі до Росії, пропагандисти Кремля різко зменшили кількість інформаційного бруду на адресу Америки та її Президента, сподіваючись ймовірно на послаблення санкцій які поступово але впевнено знищують російську економіку. Так, за повідомленням деякий російськіх "ЗМІ" - "антиросійськісанкції можуть бути зняті вже до кінця року", а Лавров заявив про нормалізацію відносин між країнами. Насправді ж, прес-секретар ДержДепу Марі Харф заявила, що про жодну нормалізацію відносин мова не йде, а візит Керрі є лише підтримкою прямих відносин з питань, в яких у США та Росії є згода.   

 
Також кремлівські ЗМІ розкручують інформацію про те, що у Львові “нацисти” жорстко побили журналіста Дмитра Лященко за те, що він вийшов підтримати ветеранів на 9 травня. 
Насправді ж 9 травня, в 23:40, в міліцію поступило повідомлення про те, що чоловік з червоним прапором викрикує провокаційні лозунги. Правоохоронці провели з ним профілактичну бесіду в відділі міліції, після чого він пішов. Близько 5:00 ранку даний громадянин в стані алкогольного сп’яніння та з тілесними пошкодженнями потрапив в лікарню.

Лінки для поширення: 
 
  1. Доклад «Путин. Война», составленный группой экспертов с использованием наработок Бориса Немцова.
 
  1. Российская массовая акция «Бессмертный полк» закончилась с позором.

  1. Переброшенную для "парада победы" в Донецк технику, рассредоточили в промзонах города

  1. Донецький аеропорт: 242 дні оборони
https://youtu.be/Bx2L2FLcCnI
 


Поширюй цю інформацію в соціальних мережах, серед своїх друзів та знайомих.

Немає коментарів:

Дописати коментар