середу, 18 березня 2015 р.

"Укрпрофздоровниця" викинула біженців на вулицю

Минулого тижня нова директорка санаторію "України" Марія Гуртавцова (смт. Ворзель), намагалась виселити переселенців, котрим місцева влада надала притулок на території даної оздоровниці.
На клич біженців, яких намагаються безцеремонно вижити з наданої домівки, відгукнулись представники ОБСЄ в України, народний депутат Михайло Гаврилюк, місцеві засоби масової інформації та активісти "Комітету Народного Контролю".

Однак не дивлячись на слізні обіцянки пані Гуртавцової перед камерою не чинити жодних незаконних дій по відношенню до біженців, сьогодні 17 березня у вечері, коли переселенці повернулися додому їх очікувала несподіванка - директорка оздоровниці змінила усі замки в корпусі, відмовилась пускати біженців та повертати їхні речі.
Сьогодні переселенці вимушені шукати притулку. аби десь заночувати з дітьми. А вже завтра, як стало відомо зі слів біженців, о 10 годині ранку вони мають забрати всі свої речі, написати офіційного листа, що претензій не мають та шукати новий дах над головою.
Просимо всіх небайдужих громадян, журналістів, підтримати наших активістів, що стали на захист переселенців та завтра 18 березня 2015 року о 10 00 прийти до санаторію "Україна", аби не дати можливості директорці незаконним чином лишити переселенців останньої надії на дах над головою.

Немає коментарів:

Дописати коментар