вівторок, 17 березня 2015 р.

Петро Мельник поновлюється на посаді ректора

Судове засідання про відновлення одіозного «регіонала» Петра Мельника на посаді ректора Національного університету Державної податкової служби України готується на 10.00 год. 18 березня у м. Ірпінь.
Терміновість підготовки судового засідання та закритість інформації про його проведення свідчить про підготовку повернення Петра Мельника на посаду. Так вважають у партії «Воля».

«Нам стало відомо, що позитивне рішення на користь скандального представника режиму Януковича уже готове. Суд має бути, по суті, фарсом. Мельник мотивує свою позицію тим, що написав заяву про звільнення під тиском», - йдеться в заяві партії.
У «Волі» закликають громадськість запобігти сценарію поновлення Мельника на посаді. Суд відбудеться за адресом: вул. Мінеральна, 7, м. Ірпінь, Київська обл. Початок засідання: 10.00 год, 18 березня (середа).
Як відомо, Мельник підозрюється у хабарництві та ще низці важких злочинів.Один  із найодіозніших членів режиму Януковича написав заяву про відставку з посади ректора ще  влітку 2013 року, заявивши, що зробив це добровільно.
Студенти Університету вимагають обрати нового ректора за відкритою процедурою. Участь у відповідних акціях приймають представники «Волі». На початку лютого цього року під час такого заходу людьми Мельника було застосовано фізичну силу проти народного депутата України, члена Ради партії «Воля» Ірини Суслової. Інцидент розслідується правоохоронними органами.

Немає коментарів:

Дописати коментар