середу, 11 березня 2015 р.

«Укрпрофздоровниці» не уникнути народного суду

10 березня 2015 р. об 11:00 мало відбутися судове засідання щодо визнання недійсним наказу про звільнення головного лікаря санаторію «Україна» Андрія Липовецького. Проте  перейти до розгляду справи по суті суд знову не зміг.

“Представник санаторію “Україна” мав надати довідку про зарплатню головного лікаря Андрія Липовецького, – зазначив адвокат Комітету Народного Контролю Олександр Крикунов. – “Він її надав, але без зазначення середньоденної заробітної плати. На цю обставину звернула увагу навіть суддя. Проте навіть не дивлячись на це, можна було заслухати сторони. Однак, ні представник “Укрпрофздоровниці”, ні санаторію “України” не погодились з цим. Інакше, як навмисне затягування процесу, назвати це не можна”.


Розгляд справи в черговий раз перенесли на 23 березня 2015 р. Проте, покидаючи з посмішкою судовий зал, юристи “Укрпрофздоровниці” та санаторію “України” навіть не сподівались, що внизу їх вже чекає народний суд, який перенести не можливо.

Працівники санаторію згадали все: штрафи, невиплату заробітної платні за останні дев’ять місяців. незаконні звільнення, відмову годувати бійців АТО, що проходили реабілітацію у санаторії. Закінчився народний суд вимогою активістів Комітету Народного Контролю припинити навмисне затягування справи та чинити відповідно до законів України. В іншому випадку, суд буде перенесений до санаторію “Україна”, де суддями буде сам народ!

Немає коментарів:

Дописати коментар