понеділок, 2 березня 2015 р.

Подвійні стандарти Антона Геращенка

Сьогодні колега з Народного Фронта Антон Геращенко розповів на своєму ФБ захоплюючу історію як на одному з блок-постів Харкова місцеві "беркутята" зупинили машину з бійцями одного з добровольчих батальйонів в якій виявили вогнепальну зброю і вибухівку. Бійців-добровольців затримали і передали контрозвідці. Геращенко збирається клопотати перед очільником МВС Арсеном Аваковим про нагородження "героїв" беркутівців.

За збігом долі нинішніми "героями" беркутівцями виявились саме ті особи які всього декілька тижнів тому на блок-посту побили журналіста-волонтера.
Звичайно я не виправдовую тих хто віз з фронту в мирну частину краіни зброю і вибухівку але подвійні стандарти і бажання будь, що обілити садистів в погонах дратують а тому маю декілька прямих питань до Антона Геращенка:
1). Що героїчного в затриманні бійців-добровольців які тягли в тил зброю і вибухівку? Вони, що чинили спротив? Відстрілювалися? Ні, так що героїчного в діях беркутівців? Вони, що поранених з полю бою витягували ? Чи може з оточення пробивались ?
2). Чи наполягав Антон Юрійович на покаранні цих беркутівців коли вони жорстоко побили журналіста-волонтера?
P.S. На весні 2014 року ненависть харківського беркута до українських патріотів зашкалювала. Ще не стерлися з пам'яті сцени звірячого побиття харківськими беркутами київських ультрас які їхали в Харків підтримати своїх колег в боротьбі з сепаратизмом.
І на сам кінець. Тисячі українських вояків проявили свою мужність та героїзм в боротьбі з окупантами під Іловайском, Дебальцево, в Донецькому ареопорту і залишились не нагородженими а Ви Пане Геращенко пропонуєте нагороджувати беркутів з тилових блок-постів. Подвійні стандарти у Вас пане Геращенко. Не соромно?

Немає коментарів:

Дописати коментар