суботу, 21 березня 2015 р.

Ініціатива Партнерство Відкритий Уряд в Україні не працює!

Уряд взяв на себе зобов’язання забезпечити належну реалізацію ПВУ-ініціативи у 2014-2015 роках, але не виконує своїх обов'язків:

склад Координаційної Ради досі не оновлено під поточний склад Уряду;
регулярні зустрічі Координаційної Ради не відбуваються;
належного інформування суспільства щодо Плану Дій 2014-2015 та виконання немає;
ефективна комунікація між Урядом та менеджментом ініціативи відсутня.

У разі невиконання взятих на себе зобов’язань із реалізації Ініціативи Партнерство Відкритий Уряд, Україна ризикує бути виключеною з неї. Це не тільки погіршить репутацію держави, а й наочно продемонструє міжнародній спільноті реальну неспроможність України впроваджувати реформи та забезпечувати відкритість та прозорість власного врядування.

Саме тому ТІ Україна разом з партнерами підготували відкрите звернення до Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка із вимогою взяти впровадження ініціативи під свій особистий контроль та виконати належні заходи для здійснення першочергових кроків, що дозволять перезапустити ініціативу Партнерство Відкритий Уряд.

Закликаємо кожного та кожну з вас підписати це Відкрите звернення! Повний текст звернення з вимогами ви знайдете за посиланням http://ti-ukraine.org/news/oficial/5177.html!

Підпишіться, заповнивши гугл-форму http://goo.gl/forms/xdxBj45auV.

Ми з вами не можемо допустити повного провалу ініціативи! Як усі ми знаємо, чекання осторонь не допомагає. Без нашого поштовху уряд не "заведеться".
Разом ми можемо вплинути на уряд!

З повагою,
команда ТІ Україна

Немає коментарів:

Дописати коментар