вівторок, 24 березня 2015 р.

Права людини в Криму: звітуємо, реагуємо, поновлюємо

Міжнародну конференцію “Права людини в Криму: звітуємо, реагуємо, поновлюємо” для представників українських органів влади, дипломатичного корпусу іноземних держав в Україні та правозахисних організацій.

Захід організовує Офіс Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та Кримська польова місія з прав людини, за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та Міністерства закордонних справ Данії.

Мета конференції - сприяти консолідації зусиль громадськості, української влади та міжнародного співтовариства з метою пошуку ефективних шляхів та механізмів захисту та відновлення прав та свобод громадян в Криму.

Зокрема, під час конференції йтиметься про основні проблеми із дотриманням прав людини в Криму, у тому числі порушення політичних та громадянських прав, прав корінних народів і національних меншин, порушення соціально-економічних прав груп громадян, що перебувають в Криму. Окремо обговорюватиметься питання роботи правозахисників на території Криму. Іноземні експерти поділяться своїм досвідом моніторингу та захисту прав людини на тимчасово окупованих територіях, а за результатами конференції буде ухвалена резолюція щодо використання міжнародних механізмів для захисту прав людини в Криму.

Конференція відбудеться у вівторок, 31 березня 2015 року, у готелі «Хілтон» (м. Київ, бульв. Тараса Шевченка, 30). Початок реєстрації учасників конференції о 9:00, початок конференції о 9:30. Програма конференції додається. На конференції буде забезпечено синхронний переклад на англійську мову.

За додатковою інформацією щодо конференції, просимо звертатися до Координатора київського представництва Кримської польової місії з прав людини Андрія Зубарєва за телефоном +38 067 224 01 73, або на електронну адресу:mission@crimeahr.org

Просимо підтвердити Вашу участь у заході до 26 березня 2015 року за телефоном та/або вищевказаною електронною адресою, або он-лайн за посиланням: http://goo.gl/VvLGfz

Немає коментарів:

Дописати коментар