понеділок, 16 лютого 2015 р.

У пастці пропагандистської війни.

19 лютого, 11.30 у приміщенні Українського Кризового Медіа Центру (готель «Україна», 3 поверх, вул. Інститутська, 4,  Київ) – Інтерньюз презентує український переклад звіту з оцінки потреб вимушених переселенців та приймаючих громад в східній Україні. Звіт «У пастці пропагандистської війни. Покинуті. Розчаровані. Затавровані.» допомагає краще зрозуміти інформаційні потреби переміщених осіб та доступ до каналів комунікації.

У період з 20 по 30 січня, команда дослідників Інтерньюз провела оцінку, що включала 50 інтерв’ю з внутрішньо переміщеними особами та представниками місцевих волонтерських груп, громадських організацій, національних та міжнародних гуманітарних організацій та місцевими медійними групами у семи містах східної України (Слов’янську, Дружківці, Краматорську, Святогірську, Харкові, Дніпропетровську, Запоріжжі) та Києві.
Базуючись на результатах опитування, Інтерньюз сформулював перелік необхідних кроків. При наявності відповідного фінансування, ці види діяльності могли би задовольнити найважливіші комунікаційні потреби внутрішньо переміщених осіб та сприяти зниженню напруги в приймаючих громадах.
Доповідачі:
·         Вейн Шарп, директор Українського медійного проекту «У-Медіа» Інтерньюз Нетворк
·         Віталій Мороз, Керівник департаменту новітніх медій, Інтерньюз-Україна 
За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь до Ірини Негрєєвої, менеджера комунікації, моніторингу та оцінки проекту «У-Медіа» +38050-574-1551+38067-224-8994inegreyeva@internews.org.

Про Інтерньюз
Інтерньюз (www.internews.org) - міжнародна неурядова неприбуткова організація, місія якої полягає у посиленні місцевих ЗМІ у всьому світі заради надання людям необхідних новин та інформації, можливостей спілкування для того, щоб їхні голоси були почуті. В Україні Інтерньюз працює з 1993 року. Надаючи гранти та цільову технічну підтримку, Інтерньюз допомагає  спектру місцевих організацій виконувати їхні проекти. Ці ініціативи включають освіту громадян та журналістів щодо суспільної ролі відповідального медіа сектору, підвищення якості та кількості незалежних новин, юридичну підтримку журналістів та медій, реформування медійного законодавства відповідно до європейських стандартів.

Немає коментарів:

Дописати коментар