середу, 25 лютого 2015 р.

Всі російські ЗМІ підконтрольні Кремлю

  1. Всі російські ЗМІ підконтрольні Кремлю. Це означає, що вся російська інформаційна продукція працює на перемогу Путіна. Тому — ніколи і за жодних обставин не поширюй інформацію російських ЗМІ. Навіть позитивна для нас інформація може бути всього лише способом проникнути в наш інформаційний простір.
  2. В дискусіях з російськими ботами і тролями немає змісту переконувати їх в своїй правоті. Вони працюють за гроші, і переконати їх ні в чому неможливо. Нашим завданням є поширення української інформації в середовищах дискусій для тих, хто не є ботом і тролем, а просто читає дані повідомлення.
  3. Основними тезами тролів є те, що Майдан і війну організувала Америка. Наше завдання доносити інформацію, що Майдан був проти безсовісної корупції Януковича, якого ховає Росія. Ми перемогли корупційний режим, а росіян і далі обкрадають. Насправді, Путін затіяв цю війну, щоб відволікти увагу від бідності і економічних проблем росіян. А США живуть собі комфортно і наживаються на дешевій нафті.
  4. Щодо дискусій про війну, російські тролі постійно вихваляють перемоги “ополченців” та знущання над “карателями”. Наше завдання розповісти про трагедію, яка прийшла на Донбас. Скільки людей з обох сторін втратили рідних, втратили майно, роботу. Знищене місто — це не перемога. Це поразка для мешканців і для майбутнього регіону. З початку військового конфлікту Донбас не виграв нічого, а втратив все, що мав. Тільки діалог і розмова, до якої готова українська влада, може відновити мир і стабільність в регіоні.
  5. Найбільше російських тролів обурює підтримка України Європою. На цьому треба постійно наголошувати. Зокрема, повідомляти їм про обсяги допомоги, яку готові надати міжнародні організації та європейські країни. Таким чином руйнується і міф про швидкий крах України.
  6. Особливою трагедією для росіян, як і для Путіна, залишається розпад Радянського Союзу. На це також потрібно звертати увагу. А саме на те, що Союз розвалився через економічний крах. Що всі танки, літаки і ракети не допомогли його зберегти. Таке ж чекає і Росію. Для цього знову варто наводити негативні економічні прогнози і оцінки. Навіть російських політиків.
  7. Найбільше росіяни бояться українських успіхів. Кожна успішна реформа, змушує їх думати, що Україна стане сильною. Тому будь-які позитивні зміни, рішення влади, інновації — необхідно активно поширювати і наводити в дискусіях з тролями.

Немає коментарів:

Дописати коментар