пʼятницю, 20 лютого 2015 р.

В Тернополі на луганчанина напав привид

Тернополяни та гості міста стали очевидцями надзвичайного і символічного факту. Так, у ніч з 19 на 20 лютого в центрі міста, жителі стали свідками появи привида, який зовнішньо був схожий на силует людини і віддалено нагадував постать Степана Бандери.

Ми поспілкувалися, з очевидцем цієї події, а саме Максимом з Луганська, який розповів наступне: « … перед поїздкою в Тернопіль, мої родичі мене попереджали, що тут творяться надзвичайні речі, але такого я не очікував. Я щойно прибув в місто,  прямував до готелю, і на своєму шляху зустрів його. Спершу я подумав, що то просто пам’ятник і  підійшов ближче, протягнув руку, а воно пройшла скрізь. Я дуже здивувався і швиденько пішов з цього місця».
Максим надав нам фотофакт цієї події. Жителі міста, також вже неодноразово чули про це явище. 
Експерти вважають, що це цілком реально, адже, саме в цей період, посилюється вплив Сатурна і  Водолія, тому можливий прихід  паралельних явищ. Так,  доктор філософських наук, викладач кафедри астрології та космології ТНУ ім. Гнатюка професор Краснолуцький Петро Іванович,  зазначає: «Це явище повторюється у Тернополі вже не вперше. Останній раз це було у 2005 році. І триває воно протягом 3-х ночей».

Ми теж хочемо в цьому пересвідчитись, тому запрошуємо всіх активних і  сміливих  городян та гостей міста сьогодні в ніч з 20 на 21 лютого прийти в Центр міста і познайомитись з привидом.  

14 коментарів:

  1. Я теж бачила нещодавно привида у центрі міста. Сьогодні з друзями ще раз підемо до цього таємничого місця

    ВідповістиВидалити
  2. Супер. Привид як привід прогулятися до міста. Хто зі мною?)

    ВідповістиВидалити
  3. Що це за фотофакт взагалі?
    http://forum.te.ua/showthread.php?t=54978 ось на цому форумі це фото викладено ще у 2009 році, і про ніякого Бандеру там річ не йшла.

    ВідповістиВидалити
  4. ребята, что за бред? вы же журналисты, а такое пишите!

    ВідповістиВидалити
  5. и никакой это не бред. Бред слепо верить, а тут предлагают пойти и перепроверить. И этот профессор очень уважаемый в Тернополе. Он что тоже бредит??

    ВідповістиВидалити
  6. Реально сегодня был в центре и слышал эту историю, конечно похоже на выдумку, но все может быть. Надо сходить проверить)

    ВідповістиВидалити
  7. Який то Бандера! Це ж навіть дитина знає, що це є Шухевич на фото!

    ВідповістиВидалити