четвер, 22 січня 2015 р.

У кого будете вчитися, пане Крупа?

Так, у кого вчитися, якщо знищуєте добрі кадри, коли вони, ой, як потрібні Україні. Особливо вчительські. Зрозуміло, боїтеся, що ваші бліденькі знання й нульові професійні навички вже бачать фахівці. Та й знають, хто ви такий і на чиїх необдуманих крилах «злетіли». Так-сяк навчався в школі, на плечах мами-викладачки «в’їхав» до інституту.

Спитатися б ваших студентів, що то за викладач історії славний, чим їх збагатив, чого навчив. Може, виявили себе як науковець? Де ваші монографії про Україну, які виховні новації здійснили як проректор інституту? Що знаєте про школу? В якій школі працювали? Може, в сільській, будованій ще «за Австрії?», де тітоньки-прибиральниці носять з дому теплу воду, щоб школярі сяк-так помили взуття? Що вже зробили, щоб не закривалися школи, не мерзли діти, не отримували злиденних копійок учителі? Що запропонували вчителям області в світлі нових вимог уряду про боротьбу з непрофесіоналізмом і корупцією? З якими методичними порадами й педагогічними думками виступили перед учительською громадою?
Судячи з того, що вас бездумно (а може обдумано, може, не без корупції, некомпетентності?) запропонував на посаду той, хто при Табачнику ламав хребет освіті й продовжує традиції свого «патрона? Спішите додати й свого труду до нищення освіти? Не вийде, пане Крупа, не для того мерзнули й гинули на Майдані люди. І вчителі вже не ті. Смішно виглядати буде ваш покровитель, якого всі в Тернополі знають, якщо з висоти міністерської посади не збагнув, що вже не ті часи, що про потребу професійних кадрів уже не говорить лиш ледачий.
Ваша некомпетентність засвідчить невідповідність тій посаді, яку він займає, якщо вчасно не подумає виправити свою помилку і не смішити людей такими «протеже». А може хоч порадить вам, молодому, недосвідченому, як мудріше керувати, не ламати, а хоч щось навчитися робити. Не бажаємо вам успіху, бо певні, що його нема й не може бути. а от розуму, щоб не воювати, не нищити - а творити щиро вам бажаємо.

Любомир Левкович, вимагаємо дати відповідь публічно чи в письмовій формі на поставленні запитання.

Україна, Тернопільська область, Тернопільський район, Острівська, с.Острів, Відродження, 1:
Колектив Острівської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів Тернопільської районної ради Тернопільської області

Немає коментарів:

Дописати коментар